Beograd, Budimpesta, Kairo, Johanesburg?? HELP

nordseping

Početnik
Poruka
2
Molim vas ima vise pitanja ako ima neko da mi odgovori i spasi me za nedelju dana moram biti u Johanesburgu a nema dovoljno para:dash: da nije to bas sasvim normalno, ali tako je....

Pronasla sam moguci put preko Budimpeste gde se leti kompanijom Egypt air to je najjeftinija ponuda od nekih 600e s tim da je to povratna karta koju necu iskoristiti, a ima varijanta da se uzme karta u jednom smeru, ali mi decko kaze da me nece primiti u zemlju ako uzmem kartu u jednom pravcu, sto je nelogicno,jer imam vizu, ali zato ste mi vi tu da mi kazete ako iko cuje, vidi, jer u jednom pravcu je karta 420e i to bi mi skroz odgovaralo... :D

Onda postoji jos jedan problemcic o kome ja nisam razmisljala ali jeste moj dobri buduci suprug, kaze da ce mene tamo neko da kindapuje jer sam plavusa i da necu ziva stici do johanesburga jer presedam u Kairu.... znam ima vise tema ali neko molim vas neko:brus:

Kakav je taj Kairo jer neko bio, jer neko isao Egypt air-om za Johanesburg sa kartom u jednom smeru iz Budimpeste a da je pritom iz Beograda:rumenko::sad2:

Da to jeste tacno i u to sam upucena, da je JAR veoma opasna, s tim sto tamo nisam sama. Negde na forumima sam procitala da se uzma taksi do sledeceg terminala u Kairu i zato mi je frka, mada uvek su glasine te koje zemlju isuvise ili uzdignu ili je ocrne kao sto je nasa zemlja primer tome..
Totalno mi je nelogicno da uzmem kartu u jednom smeru a imam vizu i da ne mogu uci u zemlju sa kartom u jednom pravcu, zar to nije budalastina, totalno nelogicno to je avionska karta a ne viza... ma strasno moram nesto hitno resiti, u svakom slucaju hvala na odgovoru;)

Back