beneficial herbs

PerfectOne

Vitača Milut
VIP
Poruka
37.286
Čudim se juče obilazeći jednu prodavnicu kozmetičkih preparata takozvanu drogeriju jelte
i tako idem redom sve po spisku: zubna pasta, tečni sapun, krema za lice....
kad odjednom tu na rafu ja se sretnem sa čudnim prizorom
evo ga u spojleru

Intenzivna hidratacija kažu, a nije ni skupo, što da ne probamo možda će nam dati prekopotrebnu vlagu posle ovih suvih ledenih zimskih vetrova koji nam uzeše zadnju kap svežine s lica.:zblesav:
I sad se pitam
Kako je moguće da nam mrtvi hladni prodaju kanabis da ga mažemo na kožu ali ne daju nam da ga pušimo jer je protiv zakona pa samim tim ako te pandur uhvati sa paketićem nečeg nezakonitog u đepu možeš da završiš iza rešetaka i bude ti oduzeta tvoja zagarantovana građanska sloboda
A otkud on zna možda je taj što nosi u džepu paketić pošo baš u tom trenutku da napravi neku masku za lice i onako se osveži ko čovek jelte...
meni je ovo mnogo smešno i liči na ozbiljno licemerstvo
Ili je ovo samo način da kanabis uđe na mala vrata na slobodno tržište možda ga stave i u kesice kao začin origano koji stavljamo na pizzu
Unazad se već neko vreme govorka o tome u javnosti a neki aktivisti idu po Beogradu i lepe one postere gde piše
ne gazite travu pušite je :lol:
šta vi mislite o tome?

- - - - - - - - - -

evo vam jedna pesmica posvećena korisnim okrepljujućim biljkama od moje omiljene grupe

Gaje ljudi sasvim legalno konoplju po Srbiji, gledala sam emisiju pre dva meseca, bilo u Znanju imanju. :)
I meni je bilo cudno, lepo cudno, ali cudno, onda sam se raspitala i objasnjeno mi je da se THC nalazi u vrhovima zenske biljke, za razliku od muske koja valjda nije psihoaktivna.
Ulje dobijeno iz konoplje je visetruke namene i potpuno je legalno, te se kao takvo koristi za razne svrhe. Postoje pravilnici o uslovima gajenja konoplje i to je to.

Ne mislim da je kozmetika sa konopljom nacin da se uvede legalizacija gandzice na mala vrata, mislim da je nacin da kozmeticka industrija uzme jos malo para na trenutni hit. Taman smo se smirili sa slinom od puzeva, sad ce ulje od kanabisa, onda cekamo sledecu cudotvornu kremicu..

Hahaha krema od slinavih puževa..:lol:

Odjednom smo počeli da se otvaramo za čudotvorna dejstva nekih supstanci, nekad je bilo normalno da namažeš Pavlovićku na lice i ruke na dupe i svuda :lol:
i to je hranilo kožu ništa nam nije falilo a sad odjednom neke egzotične biljke imaju dejstvo od koga si sav lep ko umiven...
nije nego

Poslednja izmena:
bila je i tema o prevarama u braku bar jednom nedeljno pa se svi i dalje pecaju da znaju odgovor :lol:

ovde imate mogućnost da iznesete svoje mišljenje o prodaji kreme sa kanabisom i da li bi vi pristali da namažete na lice ili kožu nešto što je juče neko proglasio trendom
i gurnuo u raf sa italijanskom ćera di kupra markom koja postoji na tržištu već mnogo decenija...
a pavlovićku i niveu zaboravio kao da nam nisu hranile kožu sve ove godine
na šta to liči

Poslednja izmena:
Zato sto u toj kremi ima puno nafte, a jeftinog kanabisa jedva za lek...:lol:

Ne bacaj pare na tu kremu, efektvnije je da krishom pushish...:lol:

Ma nije da sam bila ozbiljna da je brže bolje namažem na lice nekako imam gard prema proizvodima iz Rusije
a naročito od kako sam čula da piju kolonjsku vodu kad nemaju flašu vodke da bi relativizovali stvarnost...

Ma ne postoji tema o kojoj vec nije pisano, ne samo na krstarici, nego na bilo kom forumu, u bilo kojoj knjizi...meni ne smeta ponavljanje, uvek ima novih ljudi, drugacijih uglova gledanja, mladjih generacija, s'a ima veze...seks, novac, lepota...pa u krug :)

Da mi neko da tester, namazala bih lice, sto da ne, ali ne bih kupovala, vec sam pisala da iz principa ne dajem velike pare na skupe kreme za lice. ali zato, zapakuj ***** u sarenu ambalazu i prodaj mi ga fazon-e, taj lik vec mogu da budem.
Volim sarenilo :rumenko:

go.vno je ispod zvezdica, inace.

bila je i tema o prevarama u braku bar jednom nedeljno pa se svi i dalje pecaju da znaju odgovor :lol:

ovde imate mogućnost da iznesete svoje mišljenje o prodaji kreme sa kanabisom i da li bi vi pristali da namažete na lice ili kožu nešto što je juče neko proglasio trendom
i gurnuo u raf sa italijanskom ćera di kupra markom koja postoji na tržištu već mnogo decenija...
a pavlovićku i niveu zaboravio kao da nam nisu hranile kožu sve ove godine
na šta to liči

Ja kada vidim novu Niveinu kremu, ne smem da kupim, ko zna sta je unutra :sad2:

ja ne bih namazala ni tester, inace nisam tip koji sve isprobava iz testera. ja samo provereno godinama, ne nasedam na te fore ekstrakt bisera, sluzavi puzevi i slicno

a ja kad dobijem testere uz casopise, sva srecna se mackam dva dana. srecom pa imam zahvalnu kozu lica, ona fura svoje, mazala je ja biserima ili niveom.

to je zato sto je hidriram iznutra :cistinaocare:

Verovatno jos jedno Rokfelerovo njesra za zamlacivanje sirokih narodnih masa. Farmaceutska mafija hara svetom. Ja sam se pre zgrozio kad sam saznao da su one tecnosti za ispiranje usta ekstremno kancerogene a koristim ih godinana. A prodaju ih u bukvalno svakoj apoteci pa i parfimeriji, samoposluzi... Ja nista ne verujem u te kozmeticke preparate i te dzidzabidze koje se podmecu. Najbolje je koristiti neke hoummejd biljne stvari.

Back