- Poruka
- 30.466
prvi put cujem za to...cak i za Kebru. Ja sam oduvek mislio da je samo na laksim travama, redovno, medicinski..Увек, и свуда. Кад Кебра није одваљен од допа, а то је врло често случај.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvi put cujem za to...cak i za Kebru. Ja sam oduvek mislio da je samo na laksim travama, redovno, medicinski..Увек, и свуда. Кад Кебра није одваљен од допа, а то је врло често случај.
Јес како да нијеprvi put cujem za to...cak i za Kebru. Ja sam oduvek mislio da je samo na laksim travama, redovno, medicinski..![]()
zezas da je pajder zesci...au, jbt...ode mi snesko.Јес како да није![]()
Тешки.zezas da je pajder zesci...au, jbt...ode mi snesko.![]()
Са Оливером Нектаријевићем из ККН-а је Кебра ишао у Грчку на скидање. Оливер је успео, овај није. Чисто сумњам да се нешто променило у међувремену. Могуће и да јесте.zezas da je pajder zesci...au, jbt...ode mi snesko.![]()
daj boze da jeste, pevas nebo nebo plavo je, a ovamo se valjas po podu. pa mislim... ok. hvala za info.Са Оливером Нектаријевићем из ККН-а је Кебра ишао у Грчку на скидање. Оливер је успео, овај није. Чисто сумњам да се нешто променило у међувремену. Могуће и да јесте.
Ladno nisi znao..?zezas da je pajder zesci...au, jbt...ode mi snesko.![]()
Nisam zaista.Ladno nisi znao..?
Nebo nebo plavo mu je ko što momčilu iskre lete čoveče