- Poruka
- 131.137
Nema mnogo takvih bendova, prvo što mi pada na pamet je Genesis.
Genesis - Abacab (Official Music Video)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj je dosadan ko voda u cipelama siromaNema mnogo takvih bendova, prvo što mi pada na pamet je Genesis.
već sam te jednom čuo kako ih hvališ, al nije na odmet da ponovišhotel california je ko kad se prejedeš kiki bombona pa ti posle muka, kažem ne kudeć' one koji vole
već sam te jednom čuo kako ih hvališ, al nije na odmet da ponoviš
okej, vidim da je to nešto ne nervnoj bazi. rekao bih da ti je neka dala korpu ili je igrala baš na tu pesmu sa drugim pa si umesto da zamrziš nju, zamrzo pesmu?
ne, zaista, ne psotoji pesma koja je u zanatskom pogledu fantastična, čista desetka, a mene tera da peglam
ok, postoji, na primer Angie
Mozda slusa 202ku pa mu se smucilo ?okej, vidim da je to nešto ne nervnoj bazi. rekao bih da ti je neka dala korpu ili je igrala baš na tu pesmu sa drugim pa si umesto da zamrziš nju, zamrzo pesmu?
ne sećam se takvog nečegokej, vidim da je to nešto ne nervnoj bazi. rekao bih da ti je neka dala korpu ili je igrala baš na tu pesmu sa drugim pa si umesto da zamrziš nju, zamrzo pesmu?
kad, gde ?Од домаћих Обојени Програм.
ne sećam se takvog nečeg