Bemu miša

Žene jel znate da se cenkate?

Da li to praktikujete

Kako se cenkati sa muzičarima?

mimimi mimimi

Uh, što je meni to bez veze. Zato nisam ni za kakve buvljake gde se podrazumeva ta vrsta trgovine. Prodavac krene od nebulozne cene da bi cenjkanjem došli što bliže realnoj.
A slažem se sa onim što si negde navela, što više para čovek ima to je skloniji cenjkanju. Zato i ima novac, zato što prema novcu, a i prema sebi ima poseban odnos. Samo što se meni taj odnos ne dopada. Druga je stvar da zato ja novac nikad neću imati. z:hm:
I što bi se cenjkala za muziku, ccc, predugo si tamo, vidiš da ti se isključio naš gen "sve pare na muziku, za posle lako ćemo", pozajmićemo pare za putarinu, gorivo da stignemo do kuće nazad, cangrrrr!

Kupiti im flašu jeftinog alkohola i cenkanje neće biti potrebno:lol:

Da,ali samo ako su dobri.Ako su loši,znači da ne piju,za njih je pre neka pečenjara.A pošto znamo da nam je Paranenormalna iz bijeloga svijeta i kako su tamo svi stisnuti ko graorke,od toga neće biti ništa,sviraće im ona lično bendžo.Za hiljuda evra ona ima da postane otis tejlor,a ne još da časti nekog.Eeeeee radu moj u dijaspori,robijo!

- - - - - - - - - -

Evo je,vid šta radi,mačkaz:lol:

Žene jel znate da se cenkate?

Da li to praktikujete

Kako se cenkati sa muzičarima?

mimimi mimimi

Organizujem rodjendansko slavlje
I u potražnji za muzikantima ([emoji38])
Valjaju neke opasne cifre

Zmu puni 5 banki i otje da to proslavi
Pokušala sam da ga razmetnem te ideje kažem--------> ajmo u begiš ti i ja , apartman miris lipa itd.

Kaže možemo i to ali ja hoću da slavim

Meni to sad već ide na živce al hajde

mimimi mimimi

Ne skrtariti u takvim prilikama, kod organizovanja gala svecanosti treba se ispruziti, siroko brate, da ne kazu da je beg cicija. Racionalizacija u cilju smanjenja troskova nije uvek opravdana, npr. kad sam narucivao jahtu bez ikakve dileme sam odbio ponudu da se izgrade cetiri bazena na njoj, nudjeno je da bude na svakoj palubi po jedan, ali rekao sam ne, dovoljna su tri bazena, gosti ce se ionako brckati sirom Antila, a na heliodromima se pak nije stedelo, pored glavnog na jahti je napravljen i rezervni heliodrom, posao sam od toga da bi recimo neko od mojih brojnih prijatelja iz svetskog dzet seta mogao da ima specificne zahteve, ono dok nam jedan helikopter donosi taze kavijar i dodatne kolicine belog drugim stize vruc burek, pa da se ne bi guzvali. Znaci siroko, samo siroko... :deda:

Back