Bemu miša

Postoji mesto gde je to ok.svakako necu u radnji,ali na najlonu je to deo zabave.posto kaput? 250 din.jel moze za dvesto :lol:

- - - - - - - - - -

Kakve sad veze imaju muzicari?

muzikanti su najveći ološ, uzmu pare i odsviraju pola pesme, e onda ide praksa, pola para pre sviranja, pola posle pa da vidim oće li da fušere :lol:

- - - - - - - - - -

jedino ako nisu fini ljudi iz Beograda i nose lek tetki :rotf:

Postoji mesto gde je to ok.svakako necu u radnji,ali na najlonu je to deo zabave.posto kaput? 250 din.jel moze za dvesto [emoji38]

- - - - - - - - - -

Kakve sad veze imaju muzicari?
Organizujem rodjendansko slavlje
I u potražnji za muzikantima ([emoji38])
Valjaju neke opasne cifre

Zmu puni 5 banki i otje da to proslavi
Pokušala sam da ga razmetnem te ideje kažem--------> ajmo u begiš ti i ja , apartman miris lipa itd.

Kaže možemo i to ali ja hoću da slavim

Meni to sad već ide na živce al hajde

mimimi mimimi

Jaoo kako to ne voliiiim uzas
U turskoj i maroku sam ospe dobijala od toga
Ovde se nikad ne cenjkam kod prodavaca, kolko kaze to platim, ne mogu meni je to ponizavanje prodavca i njegove robe, ne osecam se prijatno to da radim nekome
Mislimo isto

Međutim jedna mi je zena (muž doktor, velja kutija porše pred vratima + 3 auta za decu itd.) jednom rekla -------> Gospodjo Ružna treba da znate ti koji nemaju neki kapital sve plaćaju po ceni osobe sa parama uvek traže "popust".

I priča mi mama da jedna tako moćnija zverka dovela firmu da joj renovira kupatilo kaže mama preko 20 000 evra ih izašlo kupatilo i sad se tuže sa firmom jer je to (čuj molim te logike) kupatilo bilo na izložbi i njen cilj je da firma popusti 6000 evra međutim advokat im teko više od 2500 evra neće moći izvući

I što da se ja sad necenkam sa jugo muzičarima?

mimimi mimimi

Organizujem rodjendansko slavlje
I u potražnji za muzikantima ([emoji38])
Valjaju neke opasne cifre

Zmu puni 5 banki i otje da to proslavi
Pokušala sam da ga razmetnem te ideje kažem--------> ajmo u begiš ti i ja , apartman miris lipa itd.

Kaže možemo i to ali ja hoću da slavim

Meni to sad već ide na živce al hajde

mimimi mimimi

Jao divno,bas se radujem sto covek hoce da se veseli.nego sta nego se cenjkaj! Mozda daju jeftinije ako se i ti uhvatis mikrofona:lol:

U arapskom svetu bi te ispljuvali do daske.
Ne uvažavaju ljude koji ne žele ili ne umeju da se cenkaju.
Smatraju ih zaostalim u razvoju i nižom rasom !

Ko se nije na pijacama cenkao sa arapskim trgovcima
taj pojma nema šta je uživanje.
Vrh psihološke akrobatike....

Pa možda, ali ja baš nisam u tom fazonu. Nije mi prijatno ni kad mi poklanjaju prodavci.

Jaoo kako to ne voliiiim uzas
U turskoj i maroku sam ospe dobijala od toga
Ovde se nikad ne cenjkam kod prodavaca, kolko kaze to platim, ne mogu meni je to ponizavanje prodavca i njegove robe, ne osecam se prijatno to da radim nekome

A kada pazaris vise komada?

Mislimo isto

Međutim jedna mi je zena (muž doktor, velja kutija porše pred vratima + 3 auta za decu itd.) jednom rekla -------> Gospodjo Ružna treba da znate ti koji nemaju neki kapital sve plaćaju po ceni osobe sa parama uvek traže "popust".

I priča mi mama da jedna tako moćnija zverka dovela firmu da joj renovira kupatilo kaže mama preko 20 000 evra ih izašlo kupatilo i sad se tuže sa firmom jer je to (čuj molim te logike) kupatilo bilo na izložbi i njen cilj je da firma popusti 6000 evra međutim advokat im teko više od 2500 evra neće moći izvući

I što da se ja sad necenkam sa jugo muzičarima?

mimimi mimimi

Cula si za izreku "koliko para toliko muzike"?

Rekoh ti gore da se muzika uzima na preporuku a sa njima se dogovaras oko repertoara (oces Brenu, neces Brenu, oces Draganu Mirkovic, neces Draganu...)
Cenu platis koju traze ili ce da pokupe baksis od gostiju za ono sto bi svirali dzabe.

Bio ja s vecom u kafani "na ciganima" i kad smo poručkali,zovem ja muziku i dam veci (da vide !)
nekoliko dvohiljadarki,a ona da naruči pesme...Ona One stvari od Sare Roma i zapevala (super peva)
Oči čornije i o mama mama mama...z;)
Još par pesama i ona im daje jednu dvohiljadarku.Traži Cigo i drugu (vido je kaže da je dobila),a ona ni pet ni šes:
"A ja što sam pevala? Pola meni ide moj Romale..."
Ovaj je gleda,gleda i na kraju joj kaže:"Drugi put mu pevaj sama-nemo mene da zoveš!":hahaha:
Opasan Cigo,ali opasnija ova moja...Samo ...Izbruka me u pič...z:cry:

Back