Belorusija - Minsk

UnitedEnemy

Početnik
Poruka
45
Pozdrav forumaši :)
Elem, da ne dužim dugo išao bi na leto u Minsk kod devojke. Živim na severu, mesto kod Sombora. Pa me interesuje kako najbolje i najekonomičnije na stignema do tamo. Gledao sam letove i izađe nešto oko 200 evra. Stvarno mi nije problem presedanje čekanje vozova i buseva. Štaviše bilo bi ok kada bi mogao videti malo Poljske, Ukrajine ili gde god bi još prolazio na putu do Minska.
Puno Vam hvala svima unapred

Pozdrav forumaši :)
Elem, da ne dužim dugo išao bi na leto u Minsk kod devojke. Živim na severu, mesto kod Sombora. Pa me interesuje kako najbolje i najekonomičnije na stignema do tamo. Gledao sam letove i izađe nešto oko 200 evra. Stvarno mi nije problem presedanje čekanje vozova i buseva. Štaviše bilo bi ok kada bi mogao videti malo Poljske, Ukrajine ili gde god bi još prolazio na putu do Minska.
Puno Vam hvala svima unapred

Sedi u Subotici na "Puškin" expres.
I zadovoljićeš sva svoja turistička očekivanja !

До Будимпеште како год хоћеш, после искомбинуј возом и не би требало да буде проблема. :cool:
Пут ће ти свакако бити занимљив, препоручујем да успут обиђеш и неке пољске градове (Вроцлав, Краков, Варшава....), предивни су. :heart:

Pa to kod kombinovanja vozova i buseva me i interesuje. Čitaobsam neki stari članak da se ide do Lviva iz Budimpešte pa do Kijeva i onda do Minska. Ali nisam siguran. Uostalom, čuo sam da ima nekih fora sa više kratkih presedanja pa duplo uštediš.

Back