bella makina...

Машина за судове - најкориснија ствар коју смо купили у последњих 5 година!
А кад чујем да неко сматра да су судови боље опрани ручно, најежим се!
Мислим, да ли неко заиста сматра да се боље опере нешто на 30 него на 70 степени?! :eek:
sad sam se postideo...:rumenko:

Nemam perionicu ovde.
A jorgani neki piumino, u italiji ih uzeli, neko pacje perje valjda, ebem li ga, sveki birala. A mene za to iskreno zabole patka.
Samo mi je bitno da ih operem dobro.
Na 30 se bojim da nece nista oprati.

Na kraju cu da zovem sveki, ona garant ima instrukcije. (pa onda sve prepricam mami-moja mama obozava da pere ves i to najvise rucno) ;)

Ja i dalje tvrdim da ne treba da se mlatis sa tim, uvali nekom pa ako sjebe drugi neka bude kriv :mrgreen:

Samo da kažem, da sam za garanciju moje sudo mašine bila u pravu, teče od dana zamene aparata, ne od dana kupovine one prve. Bio majstor, opravio, eno je radi kao sat.

Mirka me pokolebala kada je rekla kakav je kod nje slučaj, pa sam mislila možda sam nešto pobrljavila i zaboravila, ipak je to bilo pre 4 godine. Ali opet, poznavajući sebe, ja ne bih pristala na tu transakciju nov aparat - stara garancija. I kada sam videla servisera, nema više od 22 - 23 godine, baš mi bilo žao ako budem morala da se svađam s njim i da ga nagrdim ni krivog ni dužnog, no eto, sve se dobro završilo. :)

Poslednja izmena:
Samo da kažem, da sam za garanciju moje sudo mašine bila u pravu, teče od dana zamene aparata, ne od dana kupovine one prve. Bio majstor, opravio, eno je radi kao sat.

moja sestra tko vec punih 6 godina ima sokovnik za agrume u garanciji :lol:
uredno pred istek godine koliko je aparat u garanciji, on odustane od rada..servis nema sta da popravi, nego joj daju nov sa pomerenim rokom garancije
cak je i nju sramota bilo kad je uzela 5-ti po redu..sad je oguglala, kaze ``postala sam debelokozac`` :lol:

Tehnika stvarno radi za žene.
Da bi ženama bilo lakše izmišljeni su:

- Mašina koja pere i suši posudje
- Mašina koja pere i suši tkanine
- Mašina koja pegla tkanine
- Deca koja se ne vaspitavaju

Моја машина је дала душу пре неки дан, након равно 13 година рада.

То је био хорор.

Морала сам све судове да извадим и оперем ручно, као после Ивкове славе.

Када има мало судова, није ми проблем, али ово ме уби.

Онда је дошао чика мајстор, купио нову пумпу за избацивање воде, заменио и сада сам опет срећна :srecna:

Tehnika stvarno radi za žene.
Da bi ženama bilo lakše izmišljeni su:

- Mašina koja pere i suši posudje
- Mašina koja pere i suši tkanine
- Mašina koja pegla tkanine
- Deca koja se ne vaspitavaju

Техника стварно ради за мушкарце:
- машина коју суђем пуни и празни жена,
- машина коју вешом пуни и празни жена,
- машина којом управља жена док пегла тканине,
- деца коју никад нису васпитавали.

Back