Beljenje zuba

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda se kasmo prikljucujem, ali me zanima da li se moze obicnim pranjem zuba, kao do sada, samo recimo da se duze vremena peru, da se poveca broj dnevnih pranja......i tako to...... Da li to moze imati uticaja? :)

Pranje zuba 3 X dnevno pravilno je sasvim dovoljno uz koriscenje konca. To naravno ne znaci da treba da vam ostaci cokolade recimo stoje u ustima par sati jer nije vreme pranja zuba. Korisno je i potrebno skidati kamenac posebno onaj iz interdentalnij prostora , zatim skodati razne naslage sa zuba od kafe, caja, cigara, vina....sto ima veoma jak estetski efekat.

Mozda se kasmo prikljucujem, ali me zanima da li se moze obicnim pranjem zuba, kao do sada, samo recimo da se duze vremena peru, da se poveca broj dnevnih pranja......i tako to...... Da li to moze imati uticaja? :)
Наравно да има утицаја. Нарочито на парадентозу.:hahaha: Сваки нормалан зубар, ако се сматрате за пријатеље, рећи ће ти да је довољно опрати зубе увече, а после осталих оброка чачкалица, конац и пропери зубе водом. Мада, јел, ако се не буде веровало рекламама и стоматолошким препорукама порашће број зубара-социјалних случајева.

Jao bio skoro kod zubara onako bzvz pigment mi promenio boju i malo da mi isturpija 1 zub sto sam okrnjio..i ja je pitam za beljenje dal da radim posto se skidaju slojevi zastite..koji su btw samo zuti..i ona kaze nema potrebe kao uzmi neku pastu za zube sa nekim grumuljicama sad se ne secam kako se zove:dash:..uzo sam blendamed 3d white pearls royal spa i onako vidi se posle par puta malo lepse..videcu kad potrosim za 2-3 nedelje ucinak..mozda sam trebo slikam:think:

Back