Gost
ako neko moze da preporuci neku ustanovu i zubara koji su dobri u ovom poslu, bila bi zahvalna!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nevesela:ima ih vise ali ti to ne preporucujem osim ako se bavis estradom
to sam ja ,od sada registrovanaAnonymous:moj zubar fantasticno izbeljuje zube ceo diplomatski kor odlazi kod njega ,nije preterano skupo oko150e i traje 6 do 12 meseci,zubi ne izgledaju onako vestacki beli
Znas kako da su bas zdrava nisu sigurno! Ja trenutno radim beljenje sa carbamid perohidom 15 %, nosim 10 noci navlake sa tim gelom.Stomatolog(vise njih) mi je rekao da u strucnoj literaturi nigde nije receno nista o negativnom dejstvu ovog preparata.Problem je sto se javlja hipertenzija ali samo dok koristis gel( neprijatan bol u zubima).Kad zavrsis sa tretmanom prodje i to. Inace nasi stariji stomatolozi ti sigurno nece preporuciti beljenje ali ne obaziri se na to obzirom da su oni van svih desavanja.Ovo ne znaci da je beljenje zdravo.Na tebi je odluka.Ja radim beljenje i za sad mi nista ne fali osim sto imam stvarno bele zube.Estella:Citala sam da su ta sredstva za izbeljivanje zuba prilicno otrovna i nezdrava. Je'l zna neko nesto vise o tome?
e ljudi ja znam jedan provereni metod za izbeljivanje zuba to je ALOJA svako vece posle pranje zuba treba u ustima oko 3min promuckati je inace ona kosta oko 1500din u apotekama
Meni je moja zubarka rekla da se zubi nakon beljenja više kvare.Ljudi nemojte da se igrate. Znam nekoliko devojaka koje su sebi izbelele zube i upropastile ih. To sto stetnost nije opisana u literaturi ne znaci nista. A sve do jedne su otisle od svog starog zubara zato sto ovaj nije hteo da im beli zube, pa su se posle vracale. Ja licno odbijam cak da radim i one sablone za beljenje a pitali su me. Beljenjem vi fakticki razbijate strukturu zuba da bi zubno tkivo bilo razredjenije i propustalo vise svetla pa samim tim izgledalo svetlije. Sta mislite da li je zdravo razbiti bilo sta u svom telu?
nije ti to bas pametno!
ljudi...moj stomatolog radi izbeljivanje....i verujte mi ne ostecuje...
ja licno sam radila i extra je...ima efekta..
jos mu je sada u decembru zbog nove godine kao popust...
metoda je da kod kuce iybeljujes i ides do boje kojeu yelis..
uzme ti otisak ,dobijes paste i extra..
a on inace radi na Stomatoloskom...