Beli strajk prosvetara

Puna podrska za ovu meru!

Ja sam ranije vec rekao na drugoj temi clanici Lagerti da radi samo sa decom koja to zaista zele i pokazuju interesovanja i da se uopste ne potresa sta ce biti, ako vec ni drzavu nije briga za prosvetu, a ni roditelje da im deca budu obrazovana.

Moji od 1. Septembra idu u školu sa skraćenim časovima od 30 min, , jer se škola renovira , krov škole, nije skraćenje zbog štrajka. Na roditeljskom je učiteljica rekla da ona u tih 30min ne stiže ni da ispredaje kako treba a kamoli da sa njima utvrdi nešto kako treba, pa da mi obratimo pažnju malo više da ih kući naučimo.

A tek ako svi pređete na tih 30minuta !
:think: Valjda će ova naša tad da ima časove od 20min

Da li ste pristalica belog strajka prosvetara? Ucenici bi dobili svi petice u es dnevniku i zakljucene bi im bile iz svih predmeta petice.To je predlog sindikata prosvetara.
Protiv sam jer to nije u skladu sa obrazovanjem. to bi bila degradacija nastavnog sistema.
Tu se dovodi u pitanje savest i profesionalizam samih nastavnika i njihov autoritet
Šta znaci da petice dobije i neka neznalica koja nije procitala ni tri strane iz udžbenika

Back