- Poruka
- 93.068
Da li neko ima iskustvo da narodni lekovi/terapije poput stavljanja belog luka u uši ili zavijanje rana listom kupusa zaista imaju nekog efekta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam za to, ali palo mi je na pamet odjednom da stavim beli luk pod jastuk jer nešto nisam bila raspoložena da ga pojedem, i kao-gde ću ga, šta ću s njim.
Stvarno mi je bio bolji san... da li je placebo, ili stvarno radi, ne znam.
Next thing you know: Džak belog luka imam umesto jastuka!![]()
i ja sam nešto načuo o tomeNe znam za to, ali palo mi je na pamet odjednom da stavim beli luk pod jastuk jer nešto nisam bila raspoložena da ga pojedem, i kao-gde ću ga, šta ću s njim.
I sama sam naklonjenija crnom luku... kažu da ima veze sa krvnim pritiskom, npr. meni je prirodno niži krvi pritisak od uobičajenog, pa zato instinktivno biram crni luk. Ipak, beli luk je fantastična biljka, i treba je s vremena na vreme konzumirati.i ja sam nešto načuo o tome, ja jedem crni luk , a kad ono vidim kod supruge beli lukac ispod jastuka, pitam šta je , kaže beli lukac i dijazepam isto
![]()
kad smo već kod crnog luka , još samo ovo, ima veliki procenat vode, pun je vlakana, pospešuje varenje hrane , i ono najbitnije, veoma jak antioksidansI sama sam naklonjenija crnom luku... kažu da ima veze sa krvnim pritiskom, npr. meni je prirodno niži krvi pritisak od uobičajenog, pa zato instinktivno biram crni luk. Ipak, beli luk je fantastična biljka, i treba je s vremena na vreme konzumirati.
Sestričina je uz mene sa svoje dve godine počela da jede crni luk kao jabuku, i da žvaće peršun, par listića, sveže ubran iz bašte. Ko je njoj rekao šta valja u tom uzrastu? Sam organizam to određuje. Sestra je negodovala sve vreme: "Bre, dete mi smrdi na luk!", ali dete i dalje, čitavo leto ne odustaje, kad god se vidimo-mi beremo peršun i jedemo crni luk zajedno.kad smo već kod crnog luka , još samo ovo, ima veliki procenat vode, pun je vlakana, pospešuje varenje hrane , i ono najbitnije, veoma jak antioksidans
pa ono, beli luk rasteruje vampire...Ne znam za to, ali palo mi je na pamet odjednom da stavim beli luk pod jastuk jer nešto nisam bila raspoložena da ga pojedem, i kao-gde ću ga, šta ću s njim.
Za beli luk za usi nisam koristio,vec cvece zvano "Cuvarkuca" i sigurno leci upale i bolove u usima,a liska kupusa koj treba da se prevuce oklagijom i da se stavi na bolno mesto,isto 100% pomaze.Izvlaci upalu.Da li neko ima iskustvo da narodni lekovi/terapije poput stavljanja belog luka u uši ili zavijanje rana listom kupusa zaista imaju nekog efekta?
Pogledajte prilog 1439897