Belgrade Beer Fest 2025 počinje 28. Avgusta

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.255
353324_hd-jos-nedelju-dana_s.jpg

Od 28. do 30. avgusta, na Ušću biće održan Belgrade Beer Fest, najveći rok spektakl u region koji iz godine u godinu podiže standarde u enetertainemnt industriji.Na najvećoj festivalskoj bini u Evropi, na kojoj su pre samo dva meseca svirali Guns N’ Roses, ove godine publiku eksplozija rok nastupa najvećih imena sa regioanlne scene. Buč Kesidi, Joker Out, Riblja Čorba, Brkovi, Atomsko sklonište, Nipplepeople, Valentino i mnogi drugi koji će obeležiti tri nezaboravne noći.

Ali to nije sve – Belgrade Beer Fest 2025 donosi revoluciju u festivalskom iskustvu. Uz svaku ulaznicu, posetioci dobijaju besplatno i neograničeno pivo tokom celog festivala Ulaznice za Belgrade Beer Fest mogu se kupiti putem aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i u Sava centru, kao i na više od 1.000 MojKiosk prodajnih mesta širom Srbije.

Od 28. do 30. avgusta, na Ušću biće održan Belgrade Beer Fest, najveći rok spektakl u region koji iz godine u godinu podiže standarde u enetertainemnt industriji.Na najvećoj festivalskoj bini u Evropi, na kojoj su pre samo dva meseca svirali Guns N’ Roses, ove godine publiku eksplozija rok nastupa najvećih imena sa regioanlne scene. Buč Kesidi, Joker Out, Riblja Čorba, Brkovi, Atomsko sklonište, Nipplepeople, Valentino i mnogi drugi koji će obeležiti tri nezaboravne noći.

Ali to nije sve – Belgrade Beer Fest 2025 donosi revoluciju u festivalskom iskustvu. Uz svaku ulaznicu, posetioci dobijaju besplatno i neograničeno pivo tokom celog festivala Ulaznice za Belgrade Beer Fest mogu se kupiti putem aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i u Sava centru, kao i na više od 1.000 MojKiosk prodajnih mesta širom Srbije.
kakva je to Riblja Čorba bez Bore???

Ne bi trebalo da bude ove godine, ali odavno je beer fest seljana....bio dobar prvih par puta dok je bio ispod kalemegdana, posle corak..cak ga je dva puta razbilo uslugom dva razlicita festivala, jedan su bili neki bg festival, 2 godine je bio , drugi je bio zapazen, ali nije uspeo da stvori razliku u glavi ove tupave populacije, ali su primetili razliku , nego su govorili ovi su kao beer fest a bolje je...

Ti drugi su napravili plasticne ulice, nekoliko satora, sa tezgarosima, luna park, koji je bio zestoko posecen...i vrlo kulturiska u odnosu na blato i prasinu koje beer fest obilno nudi , uz dve sezone slame....

Beer fest nije los kao polazna ideja, ljudima nije los jer je dzabaka...plate posle pivom, ali nikad nije planirao da se izdigne iznad blata...klasicno gledanje u nebo...
U prvo vreme je pazio na kvalitet ucesnika i sto je bitno , a neverovatno je bitno je tajming...
Ja nisam verovao da je toliko bitno , ali beer fest publici koja je tu dosla samo da se isprica i promrda par dana pre pocetka novog ciklusa skole, vrlo je bitno ko ima udarni termin za pivopije od 22.30h , a ko udarni termin za omladinu , koji je nazalost u 00,kazem nazsalost zato sto nije resen izistinski dobar i povezan prevoz...
Bar ne iz ugla onih koji nisu stalno nocne ptice..

Beer garden ,predudar za beer fest je dobio cak i neke ekspoziture...

Ja koji volim dzabaka,ali sam i onaj ko hoce i da plati ako nesto vredi , sam poceo malo da zaobilazim beer fest...iskreno zbog blata i prasine...jer ima jos nastupa koji su ok, a meni lako okupiti ekipu,za normalnu,pristojnu zabavu....a za pozeraj i da se javnemo jedni drugima,neka hvala,pa mogu to i iz kneza, ili nekog drugog grada koji ima neki festival....cak i anonimus....

Poslednja izmena:
To će da bude neki ciganjski vašar

Gde može da bude pivo besplatno na toliko ljudi

Na šta će to da liči

Kakvo je to pivo
Beer fest nije los kao polazna ideja, ljudima nije los jer je dzabaka...plate posle pivom, ali nikad nije planirao da se izdigne iznad blata...klasicno gledanje u nebo...
U prvo vreme je pazio na kvalitet ucesnika i sto je bitno , a neverovatno je bitno je tajming...
Ja nisam verovao da je toliko bitno , ali beer fest publici koja je tu dosla samo da se isprica i promrda par dana pre pocetka novog ciklusa skole, vrlo je bitno ko ima udarni termin za pivopije od 22.30h , a ko udarni termin za omladinu , koji je nazalost u 00,kazem nazsalost zato sto nije resen izistinski dobar i povezan prevoz...
Bar ne iz ugla onih koji nisu stalno nocne ptice..
to vas loze, bice mozda 2, 3 standa koji sluze dzabe pivo i to najgore, a na ta 3 standa ce biti 5 hiljada ljudi i naravno niko normalan nece cekat sat vremena za 1 jedino pivo

bio sam jednom i nikad vise

To je novo , ja to nisam ni znao

1755865649476.png

To su resili da ne bude guzva, nego da dodju matorci koji i cine najveci deo love na beerfestu i da lepo zasednu , isprse se i izlocu pivo , sada bez guranja mada sumnjam, da ce biti dovoljno stjuardesa....a ako bude na samoposluzivanje, to obicno ne donosi nista dobro jer bude na 1000 ljudi jedan punkt..

Ali hoce ljudi kao i svi u Srbiji da monetizuju termin muzickog dogadjaja iz proslosti..

Back