Belgija 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad je neko glup, onda to jeste, ne vredi ga lagati da nije.

A ako je neko drzak, umišljen, nadobudan i bezobrazan, onda si to TI....

Šta si umislio da je ovo tvoj forum, pa ćeš da postrojavaš ljude ???

Tužan si ti lik .....

Kad je neko glup, onda to jeste, ne vredi ga lagati da nije.

A ako je neko drzak, umišljen, nadobudan i bezobrazan, onda si to TI....

Šta si umislio da je ovo tvoj forum, pa ćeš da postrojavaš ljude ???

Tužan si ti lik .....

A šta se ti javljaš ? Ko je tebe šta pitao ? Jel znaš ko se javlja bez pitanja ?

A otkud ona zna da je neko glup ? Na osnovu čega ona tvrdi da je zif glup ? Kad nekom kažeš da je glup, to je u svakom slučaju uvreda a vređanje drugih članova je u koliziji sa Pravilnikom Foruma. Ako mi ne veruješ pročitaj Pravilnik Foruma Krstarice na sledećem linku:

http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390&lang=

U njemu između ostalog piše:

Шта је забрањено?

..........

вређање, омаловажавање, говор мржње и сваки вид провокације: Крстарица задржава право да упозори друге кориснике на потенцијално увредљив садржај или да га трајно уклони....

I nisam hteo nikoga da postrojavam nego sam joj samo ukazao na to da ne sme da vređa druge članove foruma i da krši Pravilnik Foruma. Forum je osmišljen tako da članovi međusobno komuniciraju u kulturnoj, konstruktivnoj i ljubaznoj atmosferi a ne da jedni druge vređaju i omalovažavaju. A za tvoju informaciju ovo i JESTE moj forum:

http://info.krstarica.com/c/o-krstarici/menadzment/

Ali ja ti ovo nisam rekao da bih se pravio važan ili da bi ti nešto naudio, nego sam samo hteo da skrenem pažnju njoj, tebi i svim ostalim članovima Foruma Krstarice da je vređanje i omalovažavanje drugih korisnika ZABRANJENO Pravilnikom Foruma čije sam odredbe citirao.

Pozdrav. :bye:

Сад си нас наплашио најстрашније. Нећемо никада више доћи на Крстарицу, да случајно нешто не забрљамо, па да нас ти изгрдиш.

Сад си нас наплашио најстрашније. Нећемо никада више доћи на Крстарицу, да случајно нешто не забрљамо, па да нас ти изгрдиш.

Pa meni to i nije cilj. Meni je cilj da što više ljudi dođe na ovaj forum ali takođe mi je cilj i da SVI ti ljudi komuniciraju u konstruktivnoj i prijatnoj atmosferi a ne da se vređaju, svađaju i prozivaju.

Čista šizofrenija....prvi se javlja ''BEZ PITANJA''...kako on to stupidno naziva.... a posle mu smeta kada se još neko javlja ''BEZ PITANJA'' (koja glupa formulacija... za nevericu....)

Ja tebi sve vreme pokušavam da na lep i fin način objasnim da je ZABRANJENO vređati bilo koga na ovom forumu a ti si i dalje, kao po običaju, drzak i bezobrazan. Molim te da se urazumiš ili ćemo drugačije da pričamo !

Hoćeš da ti dostavim na pp moju adresu, ili ćeš da mi zakažeš ''razgovor'' u Tašmajdanskom parku ?

P.S. Prijateljski savet: Povedi još najmanje dvojicu, jer bez tri protivnika ne počinjem ''razgovore'' ...

Pozdrav najdrskijem i najbezobraznijem

Prpa bato ?

Za početak... da znaš da sam te locirao i da znam ko si.
Imaš sreće.... ne bakćem se sa bubuljičavim tinejdžerima.

A ti nastavi svoj put ka slavi sa debilnim postavljanjem tema o kozjem gripu u pfm Politika !?

Trebao si postaviti tu temu u pfm Romantika...Školovanje u inostranstvu....Softver....
Tamo bi ipak malo više pripadala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back