Bele lazi

Generalno,sta je lose u tome da se ne ulazi u sex-odnos pre nego sto doooobro ne upoznnas nekog...to je samo obicno druzenje - nista ozbiljno ...problem je sto je to njima pain in the ass ....ok i meni je nekad ,al eto mozda je manje zlo ...nije on meni obecao da cemo mi dakle biti ozbiljni , al valjda je normalno da napomenes neke stvari o sebi npr"imam dete" il u njegovom slucaju"postoji devojka koju cu zauvek voleti i zeleti da je vidim tu i tamo,s kojom god drugom da zavrsim(u braku)" + "postoji i jedna bivsa prema kojoj jos nesto osecam"

ja pretpotstavljam da je tvoj stav da ljudi uvek dobiju ono sto "traze"...i ja se s tim slazem..

uzgred , tebe su poslali vanzemaljci da pomazes nama ubogim Zemljanima , jel tako:) ...lici mi da si psihic il nesht' ..

Hahaha, nisam. :D

Mada, ima neceg u tome sto pricas - druzenje pre seksa. Ali ne mozes od toga da napravis pravilo. Mozda se sa nekim dugo druzis jer nema hemije izmedju vas, moze i to da se desi a to je onda bas sra.nje.
Nego, nestao mi dugacak post pre ovog. :confused:
Nekima nije normalno da pomenu pravo stanje stvari. Jer, ima ljudi koji ne osecaju preterano prema tebi a hoce za uzvrat ceo paket - emocije, poverenje, privrzenost, monogamiju sa tvoje strane. Ja pojma nemam iz cega idu ti porivi ali desilo mi se a i nisam jedina. I tu nema objasnjenja - covek se malo preigrao i kad je to shvatio, nestao je (u mom slucaju preko telefona, posle duge veze i dan posle sto mi je rekao da me voli :eek:). Ta konfuzija i pitanje sta si pogresno uradila mi je jako poznato osecanje i odvratno je. Nisi nista uradila! To nije bilo to, malo te je navukao da mislis nesto sto nije i tacka. Dzabe ti sad da otkrijes razlog sto je takav, nemas nista od toga.

Prvi put cujem za taj izraz "bele lazi"...nema veze...Pa mi hocemo istinu a kad je cujemo ona boli...Sta mislis kad bi sama otkrila da on tu i tamo ima neku kombinaciju? Mislis li da bi ti bilo lakse...Bolje je od takvih bezi..on ce kombinovati ko zna dokle a ti da gubis vreme...pa svesna si valjda svojih vrednosti...reci da ti sebe nikako ne vidis ni u kakvoj kombinaciji jer si ti jedinstvena..tako jednostavna a tako posebna....kad vidi tvoj cvrsti stav ne kazem da ce da ponisti te kombinacije ali ce jednom zaliti za tobom...dotle ti ces vec biti u mnogo boljoj kombinaciji, samo ti i on...

Jel znate ono "zaboravio" da kaze da ima tu i tamo ima neku devojku/kombinaciju? ..
... i ,kao, ta "filozofija" glasi "Ja samo sebi polazem racune !" ...
Sta mislite generalno o tom belom laganju ? Sta ko kome duguje,ili ne duguje,da pomene? ...stvarno sam se iznenadila takvom drskoscu ...:o

Nisam na tvom mestu, ali mi se cini da kombinacija nije bas najbolja. Verovatno mu to nije prvi put, pitanje da li ce biti poslednji i hoce li promeniti takve stavove zbog tebe. Mozda nije lose da skontas sta ti zelis, sta ti se cini da mozes ocekivati i da li imas dovoljno vremena da ga trosis na ljude ovog tipa.

Hahaha, nisam. :D

Mada, ima neceg u tome sto pricas - druzenje pre seksa. Ali ne mozes od toga da napravis pravilo. Mozda se sa nekim dugo druzis jer nema hemije izmedju vas, moze i to da se desi a to je onda bas sra.nje.
QUOTE]

e,a jel ta hemija kod tebe nuzno u korelaciji sa "kvalitetom" poljupca ?

U korelaciji je sa mnogim stvarima pa i sa poljupcem.
Kod hemije se ne mislis mnogo. Cim pocnes da razmisljas da li jeste ili nije, to tesko da je to.

Osim kad kupujes hemiju. :lol:

..ja citala kao - bracni par se dugo nije ljubio ,a imali su sex ...pa kad su ishli na savetovanje i popravili komunikaciju i sve ,e onda su poceli da se ljube ...pojma nemam ...neko kaze da ako ti se odmah ne svidi poljubac (taj prvi) , nece ti se nikad ni svideti s tom osobom ...valjda kao miris neshto ..

Back