Gost 131338
Domaćin
- Poruka
- 4.399
Generalno,sta je lose u tome da se ne ulazi u sex-odnos pre nego sto doooobro ne upoznnas nekog...to je samo obicno druzenje - nista ozbiljno ...problem je sto je to njima pain in the ass ....ok i meni je nekad ,al eto mozda je manje zlo ...nije on meni obecao da cemo mi dakle biti ozbiljni , al valjda je normalno da napomenes neke stvari o sebi npr"imam dete" il u njegovom slucaju"postoji devojka koju cu zauvek voleti i zeleti da je vidim tu i tamo,s kojom god drugom da zavrsim(u braku)" + "postoji i jedna bivsa prema kojoj jos nesto osecam"
ja pretpotstavljam da je tvoj stav da ljudi uvek dobiju ono sto "traze"...i ja se s tim slazem..
uzgred , tebe su poslali vanzemaljci da pomazes nama ubogim Zemljanima , jel tako...lici mi da si psihic il nesht' ..
Hahaha, nisam.

Mada, ima neceg u tome sto pricas - druzenje pre seksa. Ali ne mozes od toga da napravis pravilo. Mozda se sa nekim dugo druzis jer nema hemije izmedju vas, moze i to da se desi a to je onda bas sra.nje.
Nego, nestao mi dugacak post pre ovog.

Nekima nije normalno da pomenu pravo stanje stvari. Jer, ima ljudi koji ne osecaju preterano prema tebi a hoce za uzvrat ceo paket - emocije, poverenje, privrzenost, monogamiju sa tvoje strane. Ja pojma nemam iz cega idu ti porivi ali desilo mi se a i nisam jedina. I tu nema objasnjenja - covek se malo preigrao i kad je to shvatio, nestao je (u mom slucaju preko telefona, posle duge veze i dan posle sto mi je rekao da me voli