kumanovo
Domaćin
- Poruka
- 3.096
Svi znamo za organizaciju Crna Ruke listajuci Istoriju naleteo sam na organizaciju koja se zvala Bela Ruka .Jel imate neke informacije o tome ???????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na celu Bele ruke bio je gotovo (za ono vrijeme) otvoreni homoseksualac, djeneral Petar Zivkovic, najintimniji Aleksandrov prijatelj.
Na celu Bele ruke bio je gotovo (za ono vrijeme) otvoreni homoseksualac, djeneral Petar Zivkovic, najintimniji Aleksandrov prijatelj.
Medju vojskom u to vrijeme se pricalo da su njihovi odnosi isli puno dalje od prijateljstva i bilo je puno negodovanja u vezi toga. Njihova ljubav izgleda da nije nailazila na razumjevanje kod ljudi toga vremena.
Ispravio bih ovo sto je Sanovnik naveo. Bele ruka na celu sa Aleksandrom i Zivkovicem je likvidirala i uklonila sve patriotske snage medju Srbima.
Mislis , Ima li nekih argumenata za to . Ja mislim da su zapravo svi oni u to vreme bili rodioljubi i da niko od njih nije mrzeo Srbiju . A takodje , svi s ratovali rame uz rame , sem Rade Pasica , koji se izivljavao .
Mislis , Ima li nekih argumenata za to . Ja mislim da su zapravo svi oni u to vreme bili rodioljubi i da niko od njih nije mrzeo Srbiju . A takodje , svi s ratovali rame uz rame , sem Rade Pasica , koji se izivljavao .
Osim gay-sajtova, da li neka ozbiljnija referenca aludira, ako vec ne kazuje to explicitno, ovakvu tvrdnju?
Da,kako ovde neko reče-
osnovana kao protivteža Apisovoj "Crnoj ruci" !
.. a o tome je tih godina pricala citava vojska i narod. .
Zaista prvi put cujem i vrlo sam iznenadjena , u negativnom smislu. Do sada sam mislila da su masoni ideološki otrovali Aleksandra i to mi je bilo dovoljno teško s obzirom da je potekao od onakvog oca, i da su svi losi i nakaradni Alerksanrovi potezi potekli od uticaja masonskih loza.
Imam el.knjigu "Guardians", prelistaću kad stignem..a ako se setiš imena Rusa koji je obilazio srpski front, napiši ovde.
Ja licno ne vjerujem u te teorije o masonima i sl. vec mislim da je to sve iz potrebe nasih ljudi da nekim stvarima daju fantasticna objasnjenja..
Mislim konkretno na pokušaj da panoramu Beograda pretvore u panoramu masonskog hrama..kada je Aleksandar naredio vojsci da raznesu eksplozivom srednjevekovni grad Žrnov, da od zašiljenog brda (radi se o Avali) naprave zarubljenu piramidu i da na vrhu Meštrović (takođe pripadnik masonskog "bratstva") postavi, kao što jeste Spomenik.To je trebalo da bude levi stub masonskog hrama, a desni je statua "Pobednika", prvobitno postavljena u centar, blizu Terazija..pa sau gospodje onog doba digle galamu zbog golotinje na spomeniku i "Viktor" je prenešen na Kalemegdan..na nasu nazovi sreću jer su poremećene koordinate u proporcijama hrama.
Takođe mislim da je Aleksandrovo insistiranje da uprkos svemu stvori Jugoslaviju na štetu Srbije i po svaku cenu, uprkos svemu, uvuče u zajednicu malobrojnu i istorijski polupoznatu naciju vatikanskih janjičara- uticaj masonske politike onog doba. Verujem da je i Aleksandrova svojevoljna i pogrešna odluka da ne preuzme posle rata pola tek stvorene Albanije (petogodišnje tvorevine velikih sila) takođe uticaj masonske politike.
Sad, doduše, u svetlu generala-silovatelja, pomišljam da je pored masona, i pederski lobi, mogao imati znatnog uticaja na našeg slavoljubivog, a slabopametnog Aleksandra. Na nekim stupnjevima masonerije, pederastija se zahteva od članova, pa ..sve je moguće...kako se, na našu nesreću. zlosrećni i štetonosni Aleksandar upleo u te kučine.
Djordje jeste bio, svakako, izuzetno kvalitetan čovek.