klejbezabla
Obećava
- Poruka
- 71
Ja bih pre rekla samo kompatibilnost, posto odgovarajuca kita spada u to 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima na netu prica o onoj ribi koja je prodala kucu i kola i otisla da zivi za masai ratnikom pri cemu njemu nije palo na pamet da dodje da zivi u Svajcarsku odakle je ona iako ga je ona zvala.
Pitanje za zene je-sta bi ste u zivotu zrtvovale radi velike kite?
Snosaj efendija, malo znas jos manje kontas - PRIMI ME.
Vecina zena, a bogami i muskaraca koji provedu neko vreme u Africi i upoznaju ljude koji zive tamo, pozele da u Africi ostanu zauvek.
Ta zena je osim velike kite u plemenu masai nasla i puno neceg drugog sto u svojoj Svajcarskoj nije mogla ni da zamisli. A velika kita je dosla kao biber po pilavu ili slag na tortu od cokolade. A tek da znas kako su im mlade cokoladice slatke,cim procitas ovaj post peske bi posao u Afriku.
A o plemenu Masai bih mogao da ti pricam iz prve ruke. Radio sam neko vreme u jednoj Africkoj zemlji u cijem jednom delu zive Masai i vodili su me da vidim kako zive i da ih upoznam. I da prostis, zbog jedne mlade Masai cokoladice, zamalo i ja da ostanem da zivim u njihovom plemenu na njihov tradicionalan nacin.
Al, nazalos bio sam stariji od njenog babe, pa to nesto nije islo po mojim shvatanjima. One su tolerantne njima to nesmeta.Samo treba da imas odgovarajuce dimenzije i da naravno radis.
Ima na netu prica o onoj ribi koja je prodala kucu i kola i otisla da zivi za masai ratnikom pri cemu njemu nije palo na pamet da dodje da zivi u Svajcarsku odakle je ona iako ga je ona zvala.
Pitanje za zene je-sta bi ste u zivotu zrtvovale radi velike kite?