Bela Masajka

Ima na netu prica o onoj ribi koja je prodala kucu i kola i otisla da zivi za masai ratnikom pri cemu njemu nije palo na pamet da dodje da zivi u Svajcarsku odakle je ona iako ga je ona zvala.
Pitanje za zene je-sta bi ste u zivotu zrtvovale radi velike kite?

Snosaj efendija, malo znas jos manje kontas - PRIMI ME.:hahaha:
Vecina zena, a bogami i muskaraca koji provedu neko vreme u Africi i upoznaju ljude koji zive tamo, pozele da u Africi ostanu zauvek.
Ta zena je osim velike kite u plemenu masai nasla i puno neceg drugog sto u svojoj Svajcarskoj nije mogla ni da zamisli. A velika kita je dosla kao biber po pilavu ili slag na tortu od cokolade. A tek da znas kako su im mlade cokoladice slatke, :roll:cim procitas ovaj post peske bi posao u Afriku.:lol:
A o plemenu Masai bih mogao da ti pricam iz prve ruke. Radio sam neko vreme u jednoj Africkoj zemlji u cijem jednom delu zive Masai i vodili su me da vidim kako zive i da ih upoznam. I da prostis, zbog jedne mlade Masai cokoladice:roll:, zamalo i ja da ostanem da zivim u njihovom plemenu na njihov tradicionalan nacin.
Al, nazalos bio sam stariji od njenog babe, pa to nesto nije islo po mojim shvatanjima. One su tolerantne njima to nesmeta.:cmok2: Samo treba da imas odgovarajuce dimenzije i da naravno radis.

Snosaj efendija, malo znas jos manje kontas - PRIMI ME.:hahaha:
Vecina zena, a bogami i muskaraca koji provedu neko vreme u Africi i upoznaju ljude koji zive tamo, pozele da u Africi ostanu zauvek.
Ta zena je osim velike kite u plemenu masai nasla i puno neceg drugog sto u svojoj Svajcarskoj nije mogla ni da zamisli. A velika kita je dosla kao biber po pilavu ili slag na tortu od cokolade. A tek da znas kako su im mlade cokoladice slatke, :roll:cim procitas ovaj post peske bi posao u Afriku.:lol:
A o plemenu Masai bih mogao da ti pricam iz prve ruke. Radio sam neko vreme u jednoj Africkoj zemlji u cijem jednom delu zive Masai i vodili su me da vidim kako zive i da ih upoznam. I da prostis, zbog jedne mlade Masai cokoladice:roll:, zamalo i ja da ostanem da zivim u njihovom plemenu na njihov tradicionalan nacin.
Al, nazalos bio sam stariji od njenog babe, pa to nesto nije islo po mojim shvatanjima. One su tolerantne njima to nesmeta.:cmok2: Samo treba da imas odgovarajuce dimenzije i da naravno radis.

Posto rece da sam glup, znaca ***** si se sa crncima, al si to hteo da provuces kao da si se zaljubio u masjaku. ii onda te ***** tast i odjebali te... jel to? Jer si se mnnogo drao dok su te ubijali crnci od kite...

Ima na netu prica o onoj ribi koja je prodala kucu i kola i otisla da zivi za masai ratnikom pri cemu njemu nije palo na pamet da dodje da zivi u Svajcarsku odakle je ona iako ga je ona zvala.
Pitanje za zene je-sta bi ste u zivotu zrtvovale radi velike kite?

sta bih zrtvovala?
zrtveno jagnje.
prekolje se tako da mu iscuri krv po travi. i ondak je to zrtva.

e neko prinosi i petla kao zrtvu.
pagani na nasim prostorima..
oni su kada naprave kucicu (zemunice i sl) klali petla iznad temelja i pustali da njegova krv curi po temelju. onda su njegovu glavu bacali tu negde i ugradjivali je u kucu(temelje ili vec gde).
to zbog verovanja da ce ta njegova krv staviti stop na sve eventualne buduce prolivene krvi u toj kuci..

ps. e sad ako petao imao veliku kitu ne znam ja nista..

I crnac i petao.. Ali nije masai jee :confused:..

340x.jpg

Koji vudu bolidi..
Mada deluje egzoticno.. I dize mrtve.. Al posto oni ionako vise nikom ne trebaju niko ih ne dize.. Al da zatreba bi oni.. Samo nece.. Jeee :roll:..

Poslednja izmena od moderatora:

Back