- Poruka
- 33.624
sw-darthBEN:Da smo malo manje ratovali nebi bilo bele kuge ..
A za to zahvali Shekiju , Slobi i njihovoj tvrdoj nacionalnoj politici
onaj gore cika zaboravio da doda "I POBEDJIVALI" ja se izvinjavam ako nije tako mislio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sw-darthBEN:Da smo malo manje ratovali nebi bilo bele kuge ..
A za to zahvali Shekiju , Slobi i njihovoj tvrdoj nacionalnoj politici
Ovaj bre ko isposnikmegadeth:Ajde da malo prodiskutujemo o beloj kugi u Srbiji.
Ja licno mislim da ona nije ni slucajno vezana za ekonomsku situaciju jer Indija, Kina i Africke zemlje imaju najveci natalitet. Dok s druge strane Norveska, Svedska, Finska imaju ubistveno najvecu belu kugu u Evropi!
Po meni uzrok bele kuge je HEDONIZAM! Svaki oblik navedenog!
De profundis:Ovaj bre ko isposnik....
koji kripl.......Ne moze da navata ribe i onda se poziva na čuvanje od iskušenja![]()
![]()
Dobro je da moderatori nisu pali s duda......
Ban pa da vidimo![]()
inagadadavida:tema je uvek aktuelna, i nije specifikum Srbije. Takodje je i veoma slozena i socioloski, i kulturoloski ,i ekonomski...........Idiotski je uporedjivati Srbiju sa Indijom ili africkim zemljama, i bajati ljude, kako eto, oni siromasni mogu da imaju po desetak dece, a da im to nije nikakav problem. Takav nivo diskusije o ovom pitanju je smesan.
inagadadavida:Naravno, ako nas , radikalske "vojvode" uvuku u neke nove odbrane nekih svetih zemalja, proces ce biti veoma ubrzan........
inagadadavida:I jos nesto......simtomaticno je , da ovu temu , redovno potezu likovi koji nemaju ni kanarinca, a kamoli dete, pa je i to malo degute.............
inagadadavida:p.s.
kako videh , postavljac teme, i kriticar "hedonizma" koji , eto , unistava Srbe, i sam ima 25 godina i tripuje da je mlad.......![]()
![]()
Obersturmfuehrer:ti rece da ces da budes pristojan i kulturan?
misim da ces da letis vrlo brzo...