BEKAM ZAKON

KOWYNUXX:
Zahvaljujem :D :wink:
Ne razmisljam o pravima, politika mozda, ali kasnije, ali sam definitivno pristalica retorike, zdravog razuma i pristalica nacela diskusije.
Nazalost, ja nisam dobio nijedan kontraargument koji do sada nisam pobio, niti nesto novo u tvom poslednjem postu,tako da nemam o cemu da pisem...jedino si ponovo pokrenula pricu o talentu, ali sam to svoje misljenje davno objasnio...tako da je to sve od mene za sada...
Do sledece diskusije, srdacan pozdrav :D
Nisam iznela nove argumente zato sto smo vec razgovarali o svemu najbitnijem.To sto smo i ti i ja napomenuli su stvari oko kojih ga optuzuju...
Moram priznati da ti diskusija i retorika super ide.(tvoje "Filipike" protiv Bekama ;-)) )
Do nove razmene misljenja pozdrav... :-)

E, nemoj ni ti da potcenjujes moju knjigu poezije "Pasulj cveta,kokoska polece, dodji Dejvi da vidish kako maher metje"...

A kad ga zakopam prirucnikom za sastavljanje s mozgom pod nazivom "Kako opleviti Bekamovu zenu za 42 dana 13 casova i 8 minuta", taj nece da se dize vise...ima ga usaravim... :lol:

KOWYNUXX:
E, nemoj ni ti da potcenjujes moju knjigu poezije "Pasulj cveta,kokoska polece, dodji Dejvi da vidish kako maher metje"...

A kad ga zakopam prirucnikom za sastavljanje s mozgom pod nazivom "Kako opleviti Bekamovu zenu za 42 dana 13 casova i 8 minuta", taj nece da se dize vise...ima ga usaravim... :lol:
Sram te bilo,o cemu ti razmisljas ;-) ...Kad si zavrsio sa njegovom prozivkom sad si pres'o na zenu...C,c,c...Samo sto sad necu da je branim...Bas me briga ;-)))
Kad objavis autobiografiju,obavezno me obavesti,da procitam ko se sve nasao na tvojoj crnoj listi ;-)

Back