BeerFest 08... ???...

I ja sam bio svaki dan tamo i najjaci utisak je na mene ostavio Osmi putnik :)
Znaci likovi su totalni pozitivci - neki shinteri su ih gadjali svime i svacime i prosuli im pivo na pojacalo a bend je totalno iskulirao i savrseno zvucao - bravo momci ;)

Viiiiski viiiiski... neeeensi viiiski...
Sadmise nešto plače kacse setim kakoe bilo na ortodoksima... Ono jez dasu ****** neviđeni alje bila ludnica kacsu svirali... pogotovo na D Kelc Strajk Agen...
Pored toga izdvoiobi Ju grupu, Van Gog, ČBS, oni slovenci valjda... kakose ono beše zvaše... pa Delarno bend... štaga znam... koće sad sve odjednom sumirati...

Night Prowler:
što su ******?

Reeecimo... kacsu... kad ono bejaše... pre dvetri godine svirali na grackom trgu u Čačku... na krajue bilo ono klasično... "Ooooćemo joooš... "... Kolko mene sećanje služi, mydo labudovosmo dobili odnjih...
Popenjese moj drugna binu... onaj zgitaromga nešto gleda u smislu... "Koićeš ti ***** ovde... ?!?!?!"... ovaj samo mahnuo publici i sišo...
I kacsu sišli zbine nekoje onog Aca valjda potapšo po ramenu il šta već i ovaj umaloga nie odalamio pesnicom... :roll:... Eboih Veljo štoihje i doveo... :roll:...
Ai sadna festue masa urlikala "Bisbisbisbis!!!"... I štae na kraju bilo... ?...

CobRa-SiC-:
Viiiiski viiiiski... neeeensi viiiski...
Sadmise nešto plače kacse setim kakoe bilo na ortodoksima... Ono jez dasu ****** neviđeni alje bila ludnica kacsu svirali... pogotovo na D Kelc Strajk Agen...
Pored toga izdvoiobi Ju grupu, Van Gog, ČBS, oni slovenci valjda... kakose ono beše zvaše... pa Delarno bend... štaga znam... koće sad sve odjednom sumirati...

u matere ti se najebbedem kobra!bio si na festu??sto te nisam prepoznao jebbem li ti krv.da probas malo skinerske cokule lomnem li ti kost majku ti zalosnu! 8-)

Brateee... ajase tamaaan picnuo nalik tebi nebilime lakše pozno...
Evo...
l_226fb21073f97db0e4f0abe91a57aee8-1.jpg
...
Kaaad onooo... jok...

Back