mortishaaa:
LoloLOLololOl ljubomora? pazi da ne ... a zaista je chudno kako teshko prihvatate kritiku i jedino kao odgovor na kritiku nalazite prozivanje ~uradi ako znash bolje ~ i sl. ROLL (ovo nije persiranje, vecj govorim u mnozini …)
a ovo podebljano zaista ne znam da li i da udostojim odgovora ...
no dobro, ajde ... ajde da ti napravim paralelu ~ kada bi neko izashao na scenu i igrao nash folklor u patikama, umesto u opancima, to bi bilo apsolutno normalno po tvom mishljenju? ROLL
nije stvar u tome da li bi neshto chuli ili ne ... promashila si poentu ((;
heh shta bi tek bilo kada bi se obratila paznja i na igru ;p shalim se ... ne znam zashto potenciras na igri kad vecj govorite da ne zelite da budete ozbiljni i da ste samo ~radionica ... ili ~pola shkole irskog plesa ... kako SAMI kazete ... (;
E ne zelim vise da se prepirem oko toga koliko smo dobri ili losi, ali u svakom slucaju hvala na spominjanju naseg imena, jer bes obzira sta vi pricali o nama (a uglavnom je to lose), o nama se prica tako da je svejedno sta vi mislite! Jer mi znamo sta radimo i koliko to dobro radimo. Ali pre nego sto zavrsim moram jos nesto da kazem :
1. Da vi stvarno mislite da smo toliko losi, da smo neozbiljni i da vam ne predstavljamo konkurenciju, ne biste po forumima pricali i pljuvali o nama, vec biste nas totalno zanemarili! I ne biste osecali potrebu da ubedjujete druge u nase neznanje!
2. Sto se kritike tice, mi prihvatamo kritiku, kakva god bila, dobra ili losa. Ali to sto vi govorite, nije kritika vec pljuvanje! A to sve proizilazi iz mrznje i ljubomore!
3. Da smo neozbiljni, to je tacno, ali ne u smislu da sve ovo olako shvatamo, vec da smo svesni da ovde kod nas ne mozemo da postignemo neki veci uspeh, a kamoli u inostranstvu, ali ne zato sto smo losi vec zato sto za to u nasoj zemlji nema uslova!
4.Sto se samog irskog plesa tice , ako niste znali, ono sto Flatley i ovi iz Riverdance-a igraju, nije pravi irski ples, vec step sa primesama jig-a, reel-a... A o tome mozete da se informisete preko interneta i knjiga, pa tek onda pricajte o tome.
5. Sto se tice cipela, nigde nema tog pravila koje su cipele "prave" za irski ples! Jer kad irski seljani sigurno nisu igrali u cipelama kao sto ima Flatley i co. vec u onim koji su imali i nosili svakog dana! I naravno da se nas folklor ne igra u patikama, vec u opancima, ali to je sve za potrebe priredbe, jer danas ljudi na svadbama, slavama i drugim slavljima , sigurno ne igraju u opancima, vec u normaloj svakodnevnoj obuci!
6. To sto smo rekli da smo ne ozbiljni, opet ne znaci da ne znamo da igramo! Uostalom ne bi nas Irish Stew pitao da igramo na njihovoj svirci, da ne misle da smo dovoljno dobri!!!
A i vi ste imali sansu da tada pokazete sta znate, a ko vam je kriv sto ste odustali!
7. U nasoj radionici, kakva god ona bila, mi cemo se makar uvek zezati i druziti jedni sa drugima, a necemo gajiti mrznju jedni prema drugima, kao "neki"..
Toliko od mene, i zaista nemam nameru vise da se raspravljam, rekla sam sta sam imala, a vi slobodno nastavite da nas mrzite, kako god hocete, ali ne vidim sta imate od toga...