Aston M
Aktivan član
- Poruka
- 1.614
Bina je na tom mestu vec tri godine unazad, ovo ce joj biti cetvrta...
Drugačije je sad. Prethode tri godine je bila na onoj strani prema Zemunu a sad tamo prema ratnom ostrvu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bina je na tom mestu vec tri godine unazad, ovo ce joj biti cetvrta...
Cao ljudi,
Zanima me zbog cega ljudi idu na beerfest, da li je to zbog piva ili zbog muzike ili zbog dobrog provoda? Da li se tamo odlazi da bi se probalo neko odredjeno pivo? koje? Koje standove piva obavezno posetite? Ima li nekih za koje mislite da ni ne treba da budu tu?
Cao ljudi,
Zanima me zbog cega ljudi idu na beerfest, da li je to zbog piva ili zbog muzike ili zbog dobrog provoda? Da li se tamo odlazi da bi se probalo neko odredjeno pivo? koje? Koje standove piva obavezno posetite? Ima li nekih za koje mislite da ni ne treba da budu tu?
Ја највише идем због прашине а волим и хемијске тоалете.![]()
vole ljudi pivo nestasica po drakstorimaCao ljudi,
E... nece da moze
Procitah, mislim prekljuce, u novinama, da ce bas zbog pomenute prasine da stave neku bio masu preko poljane. A da li ce toalete nesto da sredjuju - nisam cuo. Nisam do sada bio na pivo festu, pricam samo ono sto sam cuo od drugih ili procitao.
Ljudi... jel su uspeli da nesto urade sa "cuvenom" prasinom? Trebalo bi da je to sada manji problem.
А зашто сам не одеш и не видиш?
Kad nisam obozavaoc piva...
Ко каже да мораш да узмеш пиво. Купи Синалко и слушај музику.
Ne obozavam ni Sinalko
Koliko je uopste ulaznica, nemam pojma![]()