Beer fest

Cao ljudi,

Zanima me zbog cega ljudi idu na beerfest, da li je to zbog piva ili zbog muzike ili zbog dobrog provoda? Da li se tamo odlazi da bi se probalo neko odredjeno pivo? koje? Koje standove piva obavezno posetite? Ima li nekih za koje mislite da ni ne treba da budu tu?

Cao ljudi,

Zanima me zbog cega ljudi idu na beerfest, da li je to zbog piva ili zbog muzike ili zbog dobrog provoda? Da li se tamo odlazi da bi se probalo neko odredjeno pivo? koje? Koje standove piva obavezno posetite? Ima li nekih za koje mislite da ni ne treba da budu tu?

Невероватна количина глупих питања у само једном посту.

Ја највише идем због прашине а волим и хемијске тоалете. :malav:

E... nece da moze :hahaha:
Procitah, mislim prekljuce, u novinama, da ce bas zbog pomenute prasine da stave neku bio masu preko poljane. A da li ce toalete nesto da sredjuju - nisam cuo. Nisam do sada bio na pivo festu, pricam samo ono sto sam cuo od drugih ili procitao.

Cao ljudi,

vole ljudi pivo nestasica po drakstorima

E... nece da moze :hahaha:
Procitah, mislim prekljuce, u novinama, da ce bas zbog pomenute prasine da stave neku bio masu preko poljane. A da li ce toalete nesto da sredjuju - nisam cuo. Nisam do sada bio na pivo festu, pricam samo ono sto sam cuo od drugih ili procitao.

Некада се по кафанама посипала пиљевина, могли би да побацају мало и по Ушћу.

dodjoh, videh, pobegoh...
skroz losa atmosfera ove godine... uopste se ne oseca neka opustencija, da si dosao da popijes pivo, da odslusas koncert, pesmu ili dve...
a kokice, kao da su prekjuce kokane....

Uglavnom ispred bine je posua biomasa, tako da prasine ima mnoooogo manje nego pre...
mada videcemo za vikend kad bude najveca poseta, kolika ce prasina se digne...
i oko cega...... :mrgreen:

Ustvari, drugog dana festivala je vec mnogo bolja atmosfera..
Riblja corba(na bini), pivo i drustvo vec je prilicno podiglo atmosferu, jer smo prasinu vec pobedili..jel... :D
Veceras ce sigurno biti jos bolje, posto je petak....

Back