Bedak

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Da li vam se nekada desilo da ste bili u kontaktu sa vama dragom osobom (neka je to i internet poznanstvo koje je trajalo godinama) i da se zbog spleta životnih okolnosti raziđete. A onda, prođe decenija, a nostalgija kicks in i sada vi pokušavate da se setite imena, prezimena, kako ih naći na fb/instagram.

Jeste li imali taj osećaj za života? Trenutno prolazim kroz jedan takav. Doduše, čini mi se da sam možda našao tu devojku, ali su opet male šanse :D

blažena si devojka / žena.
odoh trkom da prvoverim...mozda me je sada nesto sjajno sa sljokicama obasjalo...onako auru...:lol:

Animal Crossing Flower GIF by Amalgia LLC

Da li vam se nekada desilo da ste bili u kontaktu sa vama dragom osobom (neka je to i internet poznanstvo koje je trajalo godinama) i da se zbog spleta životnih okolnosti raziđete. A onda, prođe decenija, a nostalgija kicks in i sada vi pokušavate da se setite imena, prezimena, kako ih naći na fb/instagram.

Jeste li imali taj osećaj za života? Trenutno prolazim kroz jedan takav. Doduše, čini mi se da sam možda našao tu devojku, ali su opet male šanse :D

trajalo godinama a ne mozhemo se setiti imena ?

meni se to nije deshavalo

ne'š jebat'!

Jesam li ja jedini feak ovde koji pamti imena i prezimena,nickove sa chatova,nazive profila na društvenim mrežama,email adrese i tako te strvari ljudi s kojima se kuckao? Ladno idalje znam ime,prezime i sve nickove sa chata jedne cure s kojom sam se kuckao 2008 na telenorovom chatu...iste te podatke momka s kim sam kuckao na europefree chatu 2011...i tako dalje...
ne?
da?
Trebam ili da brinem???

Jesam li ja jedini feak ovde koji pamti imena i prezimena,nickove sa chatova,nazive profila na društvenim mrežama,email adrese i tako te strvari ljudi s kojima se kuckao? Ladno idalje znam ime,prezime i sve nickove sa chata jedne cure s kojom sam se kuckao 2008 na telenorovom chatu...iste te podatke momka s kim sam kuckao na europefree chatu 2011...i tako dalje...
ne?
da?
Trebam ili da brinem???
ne moraš brinuti. ili dobro pamtiš, ili su ti te stvari jako bitne. ja sam prinuđen da pamtim 40 gmail naloga kooje imam :mrgreen:

ne?
da?
Trebam ili da brinem???
Brini ako krenes da zaboravljas. ;)

ne moraš brinuti. ili dobro pamtiš, ili su ti te stvari jako bitne. ja sam prinuđen da pamtim 40 gmail naloga kooje imam :mrgreen:
eee vidiš,tajna je u tome da imaš manje mail naloga i profila po društvenim mrežama i onda više ostaje mesta u glavi da pamtiš tuđe xD
Šalim se,imam ovako dobro pamćenje samo pamtim uglavnom stvari koje mi u 90% slučajeva nikad neće biti od koristi stvarno.

Dopisivah se sa jednom iz Teksasa, prvo sam mislio da sam upecan međutim posle video poziva sam video da je stvarna.
Trajalo je to oko godinu dana, planirala je da dođe pošto ja ne mogu tamo bez vize.
Nekih mesec dana pred polazak doživela je saobraćajnu nesreću i totalnu amneziju, njena majka mi javila.
Mislio sam da izmišlja ne bi li me se otarasila, međutim video sam dokumentaciju iz bolnice.
Setila me se posle dve godine ali je u međuvremenu našla dečka.
Razmenimo koju poruku tu i tamo.
Bedak.

Dopisivah se sa jednom iz Teksasa, prvo sam mislio da sam upecan međutim posle video poziva sam video da je stvarna.
Trajalo je to oko godinu dana, planirala je da dođe pošto ja ne mogu tamo bez vize.
Nekih mesec dana pred polazak doživela je saobraćajnu nesreću i totalnu amneziju, njena majka mi javila.
Mislio sam da izmišlja ne bi li me se otarasila, međutim video sam dokumentaciju iz bolnice.
Bedak.
e to se zove pravi bedak. koji haos brate.

Bedak.
da se nije to desilo, sad bi bio farmer i cuvao goveda negde na ranču u Teksasu 👨‍🌾 ;)

baš je lepa devojka. dobro, nisi morao javno da share-uješ. ima žena ovde koje to preziru. baš je lepa
Da je naša ne bih podelio sliku.

Treba krajem godine da dođe u Barselonu na operaciju, pitala me da li bih je posetio, postoji velika verovatnoća da odem samo da je vidim.

da se nije to desilo, mozda bi sada cuvao goveda negde na ranču u Teksasu ?‍?;)
Živi u Hjustonu mada ubedio bih je da pobegnemo iz grada :D

Баш пре неки дан, једна цура из Краљева. Упознао је на Гучи, блејао код ње пар дана. Тад је баш била на факсу, хтела да јој ћале купи стан у бгу кад заврши , цимала се око тога. Баш ми је драго било кад ми рече да је успела и да је сад на својој гајби. Додуше она мене нађе, али то му дође на исто.

Pa imao sam jako mladog ortaka tamo sa početka 2010-tih, bio mi je najbolji ortak (i danas je, tj. smatram ga za takvog) ali smo se tamo 2018-te nešto razišli i to mi je bilo najgore leto u životu. Srećom kasnije se ponovo videli, vidjamo se i danas, i dalje najbolji, samo smo ostali usamljeni obojica, on sad ima 24 godine, upao u baš teške poroke i neke kontroverze pa ga ljudi masovno napustili. Ali se sećam da sam proveravao fejs tad.

Mimo toga često mi se dešava, jednu devojku koja je sad u inostranstvu sam iz nostalgičnih razloga proveravao, i to nije ista osoba prosto. Ima dosta toga, jedino rodbinu ne proveravam.

Back