Beda dzentlmenstva

I mene zastrasuje obim takvih pojava a i finese kako se samoodrzava broj takvih pojava....gledam npr kako od romanticne device studenkinje nastaje upravo ovakva bez ikakvih povoda od strane muskarca, nego je isprogramirana da se u takvu pretvori cim zadje u seksualni zivot...nesto kao metamorfoza lutke u leptira....
Pre ulaska u seksualne vode se njena romantika i pristojnost primecuju, a i poverenje i drustvenost, a ulaskom u seksualne vode ide kontrol freak, nepoverenje , individualnost, ambicija na poslu i parama, i na kraju imas oformljeno moderno zensko bice.....

Nekad bas imam bliski uvid u te drasticne promene na prvi pogled , a ja vidim da je promena samo manifestaciona, a da psiholoski sve lezi spremno za takav tok....Tacno reakcije na nesto i neke sitnice tamo gde treba i iskljucive kako treba, i sve nevezano dok se ne upotpuni shema sa seksualnim vezama i onim sto one zahtevaju ili ukljucuju u drustvenom smislu....Stravicno zvuci, ali lici na NLP i hipnoticko programiranje na 20 tacaka gde se samo ceka da se ubaci unutar toga kljuc u obliku nekog valjka i da se spoje svi kontakti i abrakadabra eto ti potpuno sredjenog u ubedjenog modela savremene otudjenosti i individualnosti sa jako izrazenim indicijama deluzije i samohipnoze i samoobmane...
Ili da kazem samonabedjivanja...

Ja mislim da to nema veze sa devicnjakom. Mozda ima neke ajde da kazem promene, ali ne toliko drasticne. Kljucan problem je sveprisutnost seksomanije na svakom cosku i pre svega kroz djavolju stvar -TELEVIZIJU.
Videces klinkice od 12-15 koje namestaju lice i narocito usne kako bi izgledale sto je moguce vise yebozovnije, da ne govorim o prisutnosti oskudnog oblacenja itd.
Pola dana provodi namestajuci se pred ogledalom da bi izgledala lepo, pozeljno i yebozovno da kazem.
Ja imam 30 godina, a jos medju mojim vrsnjacima je bilo klinkica od 9 godina koje su nosile tange tako da nema to veze sa devicnjakom vec sa sveprisutnom seksomanijom.

TV kultura je ta koja je oblikovala mnogo toga danas, medjutim nazire se kraj TV kulture tako sto je menja NET kultura. Rezultat toga je da cemo imati razvijene supkulture ljudi jos ranije, umesto od 15-16 kada deca krecu da se identifikuju i traze samospoznaju to ce biti i ranije.

I vise nece biti jedno od glavnih pitanja "koju muziku slusas"? Ali ovo su samo neke moje ideje.

- - - - - - - - - -

I sva ta seksomanija svima smeta, bar je to neko moje misljenje. Smeta zenama sto ih svi dozivljavaju tako, smeta i muskarcima, bar je meni smetalo da svaki cas na TV-u vidim neke silikonke jos od ranog detinjstva.
Mislim da sam zbog toga i aseksualac. Jednostavno to dozivljavam kao vrstu agresije, svu tu seksualnost i seksomaniju.

A mislim da smeta i devojcicama, kasnije i mnogim devojkama i da je to mozda glavni uzrok svih pojava.

Ima, zato sto je prva seksualna veza prva ozbiljnija veza koju imaju....A tada se javljaju i ostale tacke programiranja, nepoverenje, sumnje, sablonizacija, generalizacija, svodjenje muskarca i decka na muzjaka i animalca, kitu na bicikli i tako dalje...

Sve veze pre prve seksualne devojka ne sagledava kao nesto ozbiljno nego kao zaljubljivanje i simpatije....tek stupanjem u seks nastaju uslovi za opsesivno, posesivno , sumnjicavo, zatim i run program odrastanje koje dovodi do ambicije i onog ostalog egomanijaklanog....
NET je idealan za razvoj egomanijakalnog i smanjenje TV kulture i jacanje NET kulture ce od malo vise podanickog stvarati malo vise egoisticno egomanijakalno drustvo...
Parola, covece ne smaraj, sve je na jedan klik od tebe ili mene...

Ima, zato sto je prva seksualna veza prva ozbiljnija veza koju imaju....A tada se javljaju i ostale tacke programiranja, nepoverenje, sumnje, sablonizacija, generalizacija, svodjenje muskarca i decka na muzjaka i animalca, kitu na bicikli i tako dalje...

Sve veze pre prve seksualne devojka ne sagledava kao nesto ozbiljno nego kao zaljubljivanje i simpatije....tek stupanjem u seks nastaju uslovi za opsesivno, posesivno , sumnjicavo, zatim i run program odrastanje koje dovodi do ambicije i onog ostalog egomanijaklanog....
NET je idealan za razvoj egomanijakalnog i smanjenje TV kulture i jacanje NET kulture ce od malo vise podanickog stvarati malo vise egoisticno egomanijakalno drustvo...
Parola, covece ne smaraj, sve je na jedan klik od tebe ili mene...

Jeste, ali tu dolazi pitanje diverzifikacije supkultura. Moji gikovski drugovi nemaju pojma ko su Stanija i Soraja, a nisam ni ja imao dugo...
Ali su zato prepuni informacija sa GamesRadar sajta.:malav:
Za Tijanu Ajfon i Macu Diskreciju sam stvarno prvi put cuo na ovom forumu.

A i medju drugaricama nisam slusao neke price o njima. Novine ne citam, tabloide narocito ne citam, TV ne gledam, kablovsku sam uveo da bi majka kad dodje u posetu gledala "Malu nevestu".

Znaci tacno imam informativne portale koje pratim vezano za stvari koje me zanimaju. Ostalo ne postoji. Blizi sam nekom Svedjaninu koji je igrao isti MMO na primer nego nekoj silikonki koja zivi u mom komsiluku. Prosto, zar ne?

E sad vezano za MZ odnose mogu samo da kazem da takvo nije moje iskustvo i iskustvo mojih prijatelja. Iskustvo se ne odnosi na prvi sex koliko na ljubavi. Model nadjahavackih veza i MZ odnosa najvise ima veze sa poverenjem. Sto je devojka osakacenija u ljubavi ona ce vise maltretirati momka, narocito kad joj nisu sve ovce na broju, a to je cesto, ali daleko od toga da kvalitetnog momka nece ceniti.

džentlmenstvo je u današnje vreme smešna pojava...barem kod većine ženskog sveta...čast izuzecima
akon 90tih, nakon promene sistema vrednosti, ratova, krize, na scenu su stupile neke druge, uglavnom materijalne vrednosti...kinta, mišići, dobra kola, dobar telefon, veliki stan i sve ono što demonstrira lagodan život
ako nemaš nešto od toga ti si običan go ****** i kao takav si okarakterisan kao luzer

Poslednja izmena:
Psiholoske promene postoje i to je normalno i darvinovski.
Patak i Urke su sve u pravu.
Medjutim, musko zenski odnosi nisu promenjeni, pored svih kolebanja na socioloskom planu, borbe raznih grupa u politickom i materijalnom svetu promenjn je samo milje.
Dzentlmen je i sada i uvek lik koji zenu gleda kao slabiju na poljima gde to jeste i postuje tamo gde to nije.
Naravno da svako ne moze da bude dzentlmen niti svaka zena zasluzuje takav pristup.

džentlmenstvo je u današnje vreme smešna pojava...barem kod većine ženskog sveta...čast izuzecima
akon 90tih, nakon promene sistema vrednosti, ratova, krize, na scenu su stupile neke druge, uglavnom materijalne vrednosti...kinta, mišići, dobra kola, dobar telefon, veliki stan i sve ono što demonstrira lagodan život
ako nemaš nešto od toga ti si običan go ****** i kao takav si okarakterisan kao luzer

Jeste, ali tu dolazi pitanje diverzifikacije supkultura. Moji gikovski drugovi nemaju pojma ko su Stanija i Soraja, a nisam ni ja imao dugo...
Ali su zato prepuni informacija sa GamesRadar sajta.:malav:
Za Tijanu Ajfon i Macu Diskreciju sam stvarno prvi put cuo na ovom forumu.

A i medju drugaricama nisam slusao neke price o njima. Novine ne citam, tabloide narocito ne citam, TV ne gledam, kablovsku sam uveo da bi majka kad dodje u posetu gledala "Malu nevestu".

Znaci tacno imam informativne portale koje pratim vezano za stvari koje me zanimaju. Ostalo ne postoji. Blizi sam nekom Svedjaninu koji je igrao isti MMO na primer nego nekoj silikonki koja zivi u mom komsiluku. Prosto, zar ne?

Jel ovo pokusaj da predstavis svoje razmisljanje kao zensko razmisljanje?

Uuuuuuuu, pucanj, uuuuuu rafal......

Ne. Samo mislim da si pokusao da budes dzentlmen. Boljanin te zarazio svojom definicijom pojma dzentlmen.
Sa druge strane sam ja koji takvo dzentlmenstvo smatra sunovratom vrednosti.

Malo otreznjenja da dodam...
Pita me jedna prelepa hrvatica, mogla je hladno da bude mis, sad ima 30, a navikla na kontre i provokacije kod MZ odnosa, jer jo se tako uvek moglo, a i tako se slagalo sa stereotipom da je onda pametna....Jer stereotip kaze lepa plavusa je pametna ako navlaci sa merom ako cima sa merom muskarce, a glupa ako sama zakljuci lucidno ili serlokholmski pa ne mora da pokazuje sta je zakljucila...
Pospan sam pa recenice ispadose.
Dakle pita me igram li ja te njene igrice, ja kazem samo kod romantike i igranja mazenja dozvoljavam igrice, a ovako u odnosima ne.
Zato sto kostaju ili dodaju gubitak samopouzdanja kod partnera ili gubitak poverenja u partnera.
A foliranje je sastavni deo i njenog i danasnjeg zivota u MZ svetu...

Prvo pitanje posle toga je bilo.....hoces li da mislis na mene.......I moj odgovor ne, ne znamo se dobro.....a nisam mastar....

Ocekivanje i sta je romantika a sta patetika a sta patologija a sta snishodjenje a sta dzentlmensto je tesko razdvojiti ako bi da procenjujes po opstem misljenju jer je sve zamuljano prema licnim (krpi gace principima) afinitetima.
Zenska bi posle pola sata razgovora , otvorenog i prijatnog, da ja sanjarim o njoj....To bi joj dalo leveridge, uticaj i moc, a bilo bi kao romanticno....
Ovo drugo se nudi kao objasnjenje, a ovo prvo neodvojivo ide uz to...
I tako milion mina u zatrovanom MZ zivotu i sad vise ne mozes da razlikujes normalnu zensku od shizofrene i opsesivno kompulzivne, paranoicne ili anksiozne zene.
A mozda zato sto su sve postale takve, iskreno tesko je naci neku bez primesa psiholoskih poremecaja....povremeno ili stalno pod medikamentima ili ubedjenu da joj ne trebaju a da je samo ponekad nervno nestabilna, a ono sine puca po savovima ....
Ovo bi mozda bio primer kako dzentlmenstvo u ovom dobu jeste zlonamerno od strane muskarca , nesvesno ali ipak zlonamerno, ka zenama.
Ubedjuje ih uz stereotip da imaju emotivne probleme a imaju dushevne probleme...

Posle novih analiza, opet ispada da dzentlmen i na boljanin nacin mora MORA da bude zenomrzac savremene zene...
A to je apsurd. I ne sme da se desi.....Jer onda je dzentlmen branitelj ili pobornik onoga sto je ili u debeloj manjini ili ne postoji...

Gledam pristojnu klinku koja kaze "nekad dam da me izvackaju".....jer ne mogu da prodjem a da me ne vackaju i onda im malo dam i onda idem dalje...
A sto ne moze....?
Zato sto su joj pola drugarica nevino, ali se vackaju i zvale po izlascima a jedva i to tvrdoglavo uspevaju da ostanu nevine, jer su resene da budu postene...
A ona druga polovina radi sve i svasta...

Ali to nije neki narociti dokaz iz mog ugla...mislim vec je recen...

Mnogo jaci dokaz je izjava muskarca koji kupuje devojke....on ima para zato sto zaradjuje....
Ali on priznaje da kad ne bi imao para, on ne bi imao zivaca niti znanja da izadje na kraj ni sa jednom zenom....
Jednostavno njihova impulsivna ponasanja i hirovitost su tolike da nijedan muski um ni nervi ne mogu da izdrze na duze....
Mogu , ali to stvarno kosta u mrznji prema zivotu ili zivljenju...

I tako on lepo zivi zato sto svoje emotivno obavezno vezuje za materijalno i onda se napravi neki kompromis, tj zene koje bi izazvale svadju jer nema se para, to ne cine, a one koje bi izazvale svadju zbog ljubomore, opet to ne cine....ima se para....i provoda...

Ni tu nije jos jasan dokaz, ali tu priskacu kokoske i kokosarnik...
U kokosarniku postoje dva pravila....
Prvo pravilo je petao kao uvek nadje zrno kukuruza koje niko nije nasao pre....i onda se sjati neka od kokosaka i petao to iskoristi i zaskoci je....u 1, 2 3, na tri....
Drugo pravilo je , da ako pojuri neku kokosku, kokoska bezi, ali ni blizu onoliko brzo koliko trci kad neko prospe zrnevlje...takle trci sa 1/3 brzine i na kraju biva stignuta, posle , pogadjate, opet 1,2,3, na tri....

Po tom animalnom principu ljubavi, posmatrajte zene koje uspostavljaju uspesne emotivne veze sa primerom muskarca koji kupuje zene...
One ce komplikovati taman toliko da ostali ispadnu iz kombinacije....a taman toliko malo da same budu stignute od strane petla....tj da budu interesantne materijalno situiranom muskarcu....
NIKAD nece komplikovati po nekom principu, jer bi onda moglo da se desi da odbacuju i "sasushe" one koji su materijalno situirani....pa da se narusi zakon ponude i potraznje i onda nece postojati veza i satisfakcija bogatih....za vezu sa zenama...

One koje su izuzeci pa komplikuju materijalistima muskarcima, uvek predstavljaju izrod i malen broj jedinki...ostale to pomno prate i racunaju koliko moze a koliko ne da se "brzo trci od petlova"...
Ovde se ustvari gleda na zene iz ugla njene podobnosti koju ona sama odredjuje a ne da je neko vrednuje....pa da je tako ucenjena...
Ona je ucenjena sa nagorim , ali ako ima pare...
I to ne da trosi na nju nego da njima resava emotivne probleme...

bitno je da si frajer i dasa , ostalo su jeftini izgovori...

samo sto mnogi od pomenutih "frajera" I "dasa" iako iskreno veruju da su frajeri i dase i trude se da se ponasaju kao frajeri i dase ipak to ni izdaleka nisu.

imas svakao frajere i imas nefrajere..gikove nerdove kako oces da ih krstis I imas masu onih koji samo glume frajere i dase..I frajeri i gikovi i nerdovi se razlikuju od ovih glumaca jer su COOL..bez obzira da li su gik ili nerd..kvaka je tu sto su svi ti likovi onakvi kakvi su i ne glume I ne trude se da budu kul..a ono sto je dijametralno suprotno od biti kul je TRUDITI SE DA BUDES KUL..nista nije manje kul od toga.

martinke i cirokana ne cine pankera kao sto i rokerica ne pravi od onog koji ju je obukao rokera da banalizujem stvar
mentalitet copora i karakter hijene i lomljenje kicme slabijem od sebe i jos udruzeno nikad nije bilo kul

Back