- Poruka
- 41.996
I mene zastrasuje obim takvih pojava a i finese kako se samoodrzava broj takvih pojava....gledam npr kako od romanticne device studenkinje nastaje upravo ovakva bez ikakvih povoda od strane muskarca, nego je isprogramirana da se u takvu pretvori cim zadje u seksualni zivot...nesto kao metamorfoza lutke u leptira....
Pre ulaska u seksualne vode se njena romantika i pristojnost primecuju, a i poverenje i drustvenost, a ulaskom u seksualne vode ide kontrol freak, nepoverenje , individualnost, ambicija na poslu i parama, i na kraju imas oformljeno moderno zensko bice.....
Nekad bas imam bliski uvid u te drasticne promene na prvi pogled , a ja vidim da je promena samo manifestaciona, a da psiholoski sve lezi spremno za takav tok....Tacno reakcije na nesto i neke sitnice tamo gde treba i iskljucive kako treba, i sve nevezano dok se ne upotpuni shema sa seksualnim vezama i onim sto one zahtevaju ili ukljucuju u drustvenom smislu....Stravicno zvuci, ali lici na NLP i hipnoticko programiranje na 20 tacaka gde se samo ceka da se ubaci unutar toga kljuc u obliku nekog valjka i da se spoje svi kontakti i abrakadabra eto ti potpuno sredjenog u ubedjenog modela savremene otudjenosti i individualnosti sa jako izrazenim indicijama deluzije i samohipnoze i samoobmane...
Ili da kazem samonabedjivanja...
Ja mislim da to nema veze sa devicnjakom. Mozda ima neke ajde da kazem promene, ali ne toliko drasticne. Kljucan problem je sveprisutnost seksomanije na svakom cosku i pre svega kroz djavolju stvar -TELEVIZIJU.
Videces klinkice od 12-15 koje namestaju lice i narocito usne kako bi izgledale sto je moguce vise yebozovnije, da ne govorim o prisutnosti oskudnog oblacenja itd.
Pola dana provodi namestajuci se pred ogledalom da bi izgledala lepo, pozeljno i yebozovno da kazem.
Ja imam 30 godina, a jos medju mojim vrsnjacima je bilo klinkica od 9 godina koje su nosile tange tako da nema to veze sa devicnjakom vec sa sveprisutnom seksomanijom.
TV kultura je ta koja je oblikovala mnogo toga danas, medjutim nazire se kraj TV kulture tako sto je menja NET kultura. Rezultat toga je da cemo imati razvijene supkulture ljudi jos ranije, umesto od 15-16 kada deca krecu da se identifikuju i traze samospoznaju to ce biti i ranije.
I vise nece biti jedno od glavnih pitanja "koju muziku slusas"? Ali ovo su samo neke moje ideje.
- - - - - - - - - -
I sva ta seksomanija svima smeta, bar je to neko moje misljenje. Smeta zenama sto ih svi dozivljavaju tako, smeta i muskarcima, bar je meni smetalo da svaki cas na TV-u vidim neke silikonke jos od ranog detinjstva.
Mislim da sam zbog toga i aseksualac. Jednostavno to dozivljavam kao vrstu agresije, svu tu seksualnost i seksomaniju.
A mislim da smeta i devojcicama, kasnije i mnogim devojkama i da je to mozda glavni uzrok svih pojava.