"Becka" Skola

Petar_Pan:
Eh ne muvaju te... prosto to ne mogu da poverujem...

A kad te muvaju jel te muvaju sa recima:
"Hajde na kafu... pa da posle svima mogu da pricam kako si ustvari ruzna i glupa... Hocu da se uverim da tako nesto uobrazeno, isfolirano postoji i onda da ti se podam kao sto i svi tipovi po tvojoj prici padaju nicice svugde gde se ti pojavis. Samo reci kad i gde?". :lol:

pero...a kad te neko uopste ne primecuje, jel te tad prosi? :)

Pero ti si outsider! Vidis bre kako Aleksej zna! Aleksej je faca,frajer,mangup...Suzy voli samo takve.A ti Pero pominjes tamo neke potocare...i kad bi znao kakve su kineskinje grdobe povukao bi to sto si sad izjavio. :lol:

P.S. Cujem juce na radiju da ste dobili i pticiji grip?:lol: Ovde niko nista ne pominje,a piletina im je odlicna.I curetina i pacetina...ma nem' da nema. Samo mi ipak vise volimo rostilj sa prasevinom (prasetinom). Pa smo se ozdrali dva dna za redom.Pa ja rekoh da se malo ispostim sa pazzgetama.:lol:

PLESsitnihDEMONA:
Pero ti si outsider! Vidis bre kako Aleksej zna! Aleksej je faca,frajer,mangup...Suzy voli samo takve.A ti Pero pominjes tamo neke potocare...i kad bi znao kakve su kineskinje grdobe povukao bi to sto si sad izjavio. :lol:
Ima kinjeskinja vrlo dobrih... ne pratis kinematografiju... A kinezi su mi bas ruzni i glupi... Neki fazon nasih cigana... Onako u nekom Katare Kid fazonu... Sve umisljeni da su najjaci na svetu... zamisljaju da su neki tehnicari... a ustvari neki belac bi ih jednim cvegerom oborio na zemlju....

Ja ne pratim kinematografiju? Hehehehe! Begaj breeee! Nemoj samo da ti posaljem slike da ih vidis,pa da ti se ne digne narednih mesec dana. Greota trositi mesto na aparatu slikajuci ih. :lol:
Vidi se da nisi prosao Becku skolu kod Suzy F. kao recimo Aleksej!:lol:

Petar_Pan:
E sad recimo vi odete u neki grad (nazovimo ga Bec) i tamo jel upoznajete neke ljude....pa samim tim i neke devojke.

I kao pocnu da vas muvaju... ali sve po istom sablonu. U pitanju je neki sistem uvreda, podcenjivanja, provokacija i spustanja. I ajd da ne generalizujem ali u tom "Becu" 9 od 10 devojaka koristi isti nacin ponasanja i ista razmisljanja... Tipa ja sam najbolja riba na svetu, a ti nisi dovoljno vredan i ja cu tebi nesto "da dam" :shock: i postalja se tako kao da je neko zlato ili je mozda koka al ona sto nosi zlatna jaja u pitanju... Inace sve za sebe tvrde da su extra fine... a za 5 sekundi se vidi njihovo pravo lice...

E sad one kao gledaju neku iskrenost, romanticnost, vernost, naravno materijalne vrednosti... i postavljaju neke testeve koje tip kao treba da prodje... a na bilo kom od tih testova bi i same pukle u sekundi...

Sta vi mislite o "Becu" i "Beckoj" skoli?

PS Sad znam da ce se javiti ljudi koji ce reci: pa ja nemam problema sa Beclijkama... i onda cu ja ispasti glup... ali bas me briga... problem postoji...
Treba da ides u Bankok.Tamo ribe prvo pokazu sise,onda ti puse a ako im se dopadnes pitaju kako se zoves.

PLESsitnihDEMONA:
Ja ne pratim kinematografiju? Hehehehe! Begaj breeee! Nemoj samo da ti posaljem slike da ih vidis,pa da ti se ne digne narednih mesec dana. Greota trositi mesto na aparatu slikajuci ih. :lol:
Vidi se da nisi prosao Becku skolu kod Suzy F. kao recimo Aleksej!:lol:
Ebi ga ti si VELIKA faca... Naravno da begam... kad kinezi krenu... :lol: sila je to...

Inace beclijka znam prilicno... sad koja imena imaju... manje vise...

luckastalutkica:
Bas je strava tema.
E, sada kada se i citirana LEGENDA ( na indijanskom : DRVO - KOJE - GOVORI ! ) javila, i to LIČNO, rečima podrške, povlačim sve što sam ja ikada rekao ili pomislio o ovakvim, NAIZGLED, nebuloznim, pretencioznim i kontradiktornim ( na srpskom : GLUPIM ! ) temama i njihovom KREATORU !!! :shock:

Back