Bebin zubic

tigar1389

Zainteresovan član
Poruka
196
Beba ima tri meseca.Izbio mu je prvi zubic,gornja dvojka.Medjutim veceras smo primetili da nema zubica.Da je nekim slucajem pukao,virilo bi barem malo,ali se nista nevidi.Jel ima neko iskustva sa tim?

Beba ima tri meseca.Izbio mu je prvi zubic,gornja dvojka.Medjutim veceras smo primetili da nema zubica.Da je nekim slucajem pukao,virilo bi barem malo,ali se nista nevidi.Jel ima neko iskustva sa tim?

Jesi siguran da se radi o zubu?
Treći mesec je malo rano za izbijanje prvog zuba, i obično idu prvo donji sekutići. Mislim može i ovako, ali malo ređe.
Čisto da budeš siguran....

ma pipali,gledali,nema.To mi je trece dete,valjda imam nekog iskustva,stvarno mi nije jasno

да вам се није учинило да је зуб
логично је да прво ничу јединице

Moja cerka je pocela da balavi i trlja desni kad je imala 2 meseca. Pa posle nekog vremena je izgledalo da je zubic izasao - pod kasicicom kad se lupka, zvoni, kad pipnes oseti se ostro. A onda drugi/treci dan od tad kao da desni " nabubre", pocrvene i " zubic nestane". Onda crvenilo desni nestane posle koji dan, opet balavi, trlja vilicu i opet evo zubica.... I tako 3-4 puta do nedelju dana pred prvi rodjendan kad je zub konacno izasao i ostao.
Sad je odrasla ( 29 godina ) ima sve zdrave zube, znaci nista to nije smetalo, sta god da je bilo, ne treba da brinete.
Sin je inace normalno dobio prvi zubic od 6 meseci
Da dodam kod cerke je bio donji zub u pitanju, ne secam se da li leva ili desna jedinica

Back