Bebi "Kosili" "briše" bore!

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
Ne prodajem ništa niti me neko platio da reklamiram :lol:
Bezveze mi pre 2 sedmice padne na pamet da kupim "Johnson", "Becutan" ili tako neku kupku za bebe, čisto preventivno jer se kupam svaki dan, pa da mi se "maca" ne inficira od "agresivnih" gelova i kupki.
I tako, kupim zeleni "Kosili", piše: 9 biljaka, šampon i kupka ujedno.
Zene drage, osećam ja koza meka, svilenkasta, mislim se kako skoro nisam imala takav osjećaj, u suštini ono što me je zaprepastilo je kad sam se pogledala u ogledalo- nema bora ono bar nekih 30%!
Nisam htela ovo da objavim odmah dok ne budem sigurna, sad sam sigurna.
Efekat posle jednog kupanja! A i kosu opere sasvim normalno.
Koliko sam para bacila za kreme protiv bora, za kupke i svašta....
ZELENI "KOSILI", šampon i kupka!
Nećete vjerovati...5 godina mlađa posle jednog kupanja...
Hajde javite rezultate :)

Al ste neki.. :ljutko:
M4j4 napisala ono što je isprobala i uvjerila se. Pa zar nije lijepo to što se osjeća mladja, ljepša, "utegnutija"? ..a sad bi neki to da joj pokvare, kao nev jeruju, isčudjavaju se a ni probali nisu?? E pa sad da vam kažem tj napišem kad ste takvi.. njoj to djeluje a vama sigurno neće. Baš zbog toga, svega.. moja podrška M4j4 . Barem si bila iskrena i nesebično si podijelila to svoje iskustvo.

• Voli
Reactions: DUH
Al ste neki.. :ljutko:
M4j4 napisala ono što je isprobala i uvjerila se. Pa zar nije lijepo to što se osjeća mladja, ljepša, "utegnutija"? ..a sad bi neki to da joj pokvare, kao nev jeruju, isčudjavaju se a ni probali nisu?? E pa sad da vam kažem tj napišem kad ste takvi.. njoj to djeluje a vama sigurno neće. Baš zbog toga, svega.. moja podrška M4j4 . Barem si bila iskrena i nesebično si podijelila to svoje iskustvo.
Ma opušteno, ja kad god slučajno naletim na nešto super, ja to podelim sa ljudima, i ljudi me redovno iznapadaju i tako...
To je Krstarica, zato je i volim ❤👍🤣

Bezveze mi pre 2 sedmice padne na pamet da kupim "Johnson", "Becutan" ili tako neku kupku za bebe, čisto preventivno jer se kupam svaki dan, pa da mi se "maca" ne inficira od "agresivnih" gelova i kupki.
Zene drage, osećam ja koza meka, svilenkasta, mislim se kako skoro nisam imala takav osjećaj, u suštini ono što me je zaprepastilo je kad sam se pogledala u ogledalo- nema bora ono bar nekih 30%!
Ja od tih bebecih cuda se sva isperutam osujem i drapam :lol:

• Haha
pa ništa...i ja ću to da kupim jer mi se čelo naboralo :sad2:

• Podržavam
Baš da briše bore je preteran opis, ali Kosili jeste kvalitetan.
Pisala sam o tome više puta, kada smo bili u jednoj italijanskoj fabrici kozmetike, rekli su nam da su proučili sastav Kosili-ja i zaprepastili se koliko ima kvalitetnih i skupih sastojaka u odnosu na poznate brendove bebi kozmetike kao npr. Nivea i Johnson&Johnson. Ja sam moju decu samo sa Kosilijem kupala.

• Voli

Back