Бебaма стављају кациге да би имале лепу лобању: "мислим да има исту функцију као и ношење протезе, имам равну главу и знам колико је болно за жене

кацига за бебе

• фантастично

glasova: 2 18,2%
  • ужасно

glasova: 9 81,8%
  • потребно

glasova: 1 9,1%
  • практично

glasova: 1 9,1%
  • либерална продајна маркетиншка акција

glasova: 3 27,3%

• Ukupno glasova
    11
https://zena.blic.rs/bebe/bebe-nose-kacige-za-oblikovanje-glave/r7rw99n

Најновији тренд међу родитељима је стављање кацига на главе беба, за које се каже да помажу да њихова глава поприми округли облик.

Тренд је почео у Кини у октобру прошле године, када су родитељи почели да купују шлемове, који подсећају на кугле за куглање, а намењени су бебама чија су леђа равна.

Какво мучење од стрена комуњара.. Ужас... Када ће да Кини да НАТО донесе слободу

@Tvin Konza
Kako će samo biti fenomenalno kad ustanove da je potomstvo brain damaged.

Da, obavezno stavljajte bebe da spavaju na obe strane jednako, mene je majka ostavljala da spavam samo na jednu stranu jer nije znala to, pa mi je danas leva strana lica asimetrična u odnosu na drugu, ne samo kozmetički nego na nivou kosti, jedno oko mi je 5 cm niže od drugog i usta mi naginju na jednu stranu

Da, obavezno stavljajte bebe da spavaju na obe strane jednako, mene je majka ostavljala da spavam samo na jednu stranu jer nije znala to, pa mi je danas leva strana lica asimetrična u odnosu na drugu, ne samo kozmetički nego na nivou kosti, jedno oko mi je 5 cm niže od drugog i usta mi naginju na jednu stranu
Tebe je onda lupio šlog

Back