bebac vs cobra

Pre nekog vremena na nekom kanalu (vise se ne secam na kom) je emitovana emisija o zmijskim otrovima. Uglavnom, prikazivali su rekonstrukcije raznih slucajeva ujeda zmije i spasavanja. jedna od prica je bila o detetu (oko 10 godina) u Indiji (cini mi se) koje je u turisticke svrhe, ne bi li zabavilo kretene i zaradilo neku paru (!!!!!!!) ulazilo u kavez sa kobrom dok ga 10-ak debelih Amera gleda dok on "kroti" zmijurinu. Otrovnu. Koja ga je ujela. posto je hitna pomoc snabdevena protivotrovom bila daleko, nisu stigli pre nego sto je siroto dete umrlo. Strasno. ne zavaravajte se da ta zmija nije otrovna. I da to ne rade. Rade. I te kako.

Pogledala sam ovaj snima i ne znam... meni se ovde cini da beba ima stvar pod kontrolom. Nisam procitala uputstvo za upotrebu, pa ne kapiram kako to dete nije ugrozeno zmijskim otrovom, ali eto... na neki nacin nije.

sad hocu da umrem al ne smem da pogledam koji su to snimci pored
prepricajte mi

pa nishta ... dete na nekoj krpici puzi a zmija ga sve ujeda za glavu i ona na kraju uhvati zmiju , zmija mu se obmota oko vrata ... i kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ...

@tema :
prochitajte onaj moj post o zmijskim tetovazhama ... mozhda ukapirate shta otju da kazhem poshto sam nedovezano reko :D:D:D ....................

carine......gledao si onaj film.........tatoo nije tek obično ukrašavanje tela.....i igra.........sad sam zaboravio kako se zvao taj stari narod.........koji je izmislio tatu........ a ovo za kobru...................tamo ljoodi rastu pored sivljih zveri i zmija........ljoodi kad izađu sa detetom iz kooće...napadne ga tigrić koji uči da lovi....ščepa dete i rastrgne ga...pred očima roditelja.....ne mogu da očekooju kad uspavaju decu da će ih ujootru zateći u krevetu..........čoodo je to od zemlje......

Poslednja izmena:
mislim da se zove tatu majstor..nisam sad sigooran.....film je b prodookcije..ali ima tu sad zanimljivih stvari koje nisam znao ...........o vradžbinama tatua......kako tatu može da ubije...doohovima... ...magiji.......

Back