Beba upala u šaht!

бем ти такве родитеље, оставе дете да слободно пузи, а они спавају

па нису кетреци и оградице измишљени да би се деца мучила већ да би им се ограничило кретање

Sta god neko mislio o ovom komentaru, ali nadam se da je beba ciganska, jer znam vec za primere ljudi koji su lomili noge i kukove, zbog otvorenih sahtova, a zna se ko ih je skinuo. Bilo bi dobro da osete malo posledice svojih dela.

pa od krize i nemaštine sve više i više se i "beli" čovek daje u kraduckanje svega i svačega, pa čak i tih šahtova...elem, beba je upala u kućni šaht a ne na ulici. :sad2:

бем ти такве родитеље, оставе дете да слободно пузи, а они спавају

па нису кетреци и оградице измишљени да би се деца мучила већ да би им се ограничило кретање
"Brizna majka" je kuckala sms poruke o nekim serijama koje je gledala....dok je na dete potpuno zaboravila.

Циганска стока. Полиција врло добро зна ко у Србији откупљује УКРАДЕНЕ шахтове али НИШТА не предузима. ;)

zapravo skoro ni jedan otpad ne kupuje poklopce od sahti..osim ako ne prodaje neko iz vodovoda/ptt-a ili iz komunalnog ;)
veruj mi, znam :cool:

mada mandovi prljavi usmu pa razbiju na 100 komadica i proguraju sa ostalim staaaari metaaali,...inace iscela ili u 3-4 komada parce nece niko da otkupi

Back