Cvetic mama
Početnik
- Poruka
- 1
Postovana Marge,Eh...i ja sam stalno u toj brizi. A nekako se polako mirim sa time da moja beba napreduje mnogo manje od drugih beba. Tako je od pocetka bilo i tako je i sada sa 4 meseca. I sada kad treba da pocne sa kasicama, ni to nece...ako iz 10 puta pojede jednu kasicicu bilo cega...onda smo srecni.
Ipak, najvaznije je to da ona deluje cvrsto i veselo, a za butkice ce doci valjda vreme. NG nece ni jedno adaptirano mleko, a probali smo razna, nece ni jednu slatku kasicu, danas je pojela 1,5 kasikicu kuvanog krompira i ono sto sisa, a ne sisa bas puno.
Tako da, dobro nam dosli u klub mrsavica
BTW, rodjena sa 2900 a sada ima 5050 sa punih 4 meseca. Neke bebe toliko dobiju za mesec, a NG za poslednji mesec 450 gr. Kaze DR da je to njen tempo i da je to dobro losije bi bilo da neki mesec jako napreduje a neki slabo.
pronadjoh sebe i svoju devojcicu u vasem tekstu,suocavam se sa identicnom situacijom u kojoj ste vi bili i nadam se izasli uspesno iz togaNaime interesuje me kako je kasnije tekao napredak vaseg bebca,sada velikog deteta,s obrzirom da je proslo dooosta vremena od tad,jer sam jako zabrinuta? Unapred se zahvaljujem na odgovoru. Veliki pozdrav.