Bogart
Poznat
- Poruka
- 9.747
...koji brate da im i ja to shto i ti samo u deminutivchitju, missim zbog teme i sve...![]()
ма, ови што поред тебе живог подржаше неког другог за моода...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...koji brate da im i ja to shto i ti samo u deminutivchitju, missim zbog teme i sve...![]()
...a, toooo, pa oni su , da kazzem, shiroke ruke za mene, meni treba neko s malom shakom da se i ja osetim velikim moodom i tako to...ма, ови што поред тебе живог подржаше неког другог за моода...
Ti to vežbaš za one što te muvaju. Ne valja na silu. Tepanje treba da bude spontano.
...a, toooo, pa oni su , da kazzem, shiroke ruke za mene, meni treba neko s malom shakom da se i ja osetim velikim moodom i tako to...![]()
...u, majka mu stara, pa zar ja uvek sve poslednji da saznam, e pa nelk ti je sa sretjicom ( teme radi), ovo k'o da sam je mood eto tako se osetjam...Mooderatrochichu jedini pravi...![]()
...u, majka mu stara, pa zar ja uvek sve poslednji da saznam, e pa nelk ti je sa sretjicom ( teme radi), ovo k'o da sam je mood eto tako se osetjam...![]()
...u, majka mu stara, pa zar ja uvek sve poslednji da saznam, e pa nelk ti je sa sretjicom ( teme radi), ovo k'o da sam je mood eto tako se osetjam...![]()
Мене Пипили Дугокосили игнорише од када је постала модератор...![]()
Nije to nishta shto dve-tri chokoladne bananice ne bi mogle da reshe, Djevrechichu susamasti!
A ne...ne kitim se tudjim perjem...jedna je Borgili i jedna je Gazdarichica...pa ti vidi...![]()
...jojA ti si jedno srculence najveche na svetu...![]()
o njemu ne govorim nikada u deminutivima. o njemu govorim iskljucivo imenom.al kad čujem kako devojke o svom-u govore kao o pilencetu ili nečem sličnom deminutivnom/pufnastom/mekanom, naježim se skroz..
žene, pa koliko privlačnosti ostane u mužjaku koga svedete na deminutiv?
žene, šta biste pomislile da vas on zamoli da prekinete već jednom tako da mu tepate?