Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.426
Kralj ili ludak?
Gleda li ko ovaj serijal na discoveryu?Da li je neko probao nesto dalje od kampovanja i kako bi se snasli u divljini?znam da vam podje voda na usta kad vidite kako jede bubice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nije namestaljka kako onda prezivljava kamerman koji ga svuda u stopu prati ? Dok on jede bube i crve kamerman jede karnex pastetu ?![]()
Ako nije namestaljka kako onda prezivljava kamerman koji ga svuda u stopu prati ? Dok on jede bube i crve kamerman jede karnex pastetu ?![]()
Imala sam cast da ga upoznam, cak je pao i neki flert, ali on je jako naporan i napaljen na te avanture. Inace, on je imao neku nesrecu gde je jedva ostao ziv. Mislim da je bio i nepokretan. Ali je snagom volje sve to prevazisao. On je ovako simpatican, samo stalno cupka u mestu i davi.
Inace, on to sto radi nije nista strasno, jer sam i aj u vojsci imala prezivljavanje sa svojim koleginicama.
kamerman jede instant hranu..dok snima,a kada ne snima hrani se isto kao i Bear..inace kamerman je rodjeni brat od Bearove zene..to je porodicni biznis
hahahahahahaha....jesi upoznala obamu?si bila na mesecu?covece,pa tebe po sveta muvalo i nikome se nisi dala...svaka cast...bila si cak i u vojsci...hahahahah...mislim,znam da se zajebavas,al treba to sve smisliti...
ja imam utisak da si ti neki lik koji se zeza na forumu...napravi profil,pa izmislja razne varijante...ja umirem od smeha na svaki tvoj post...treba to sve izmisliti...
Ti to i dalje misli ja ti ne branim. Umires od smeha... Ne znam sta je tu smesno?!
dobro,nije bas uvek smesno,nekada je i zalosno...al je uglavnom smesno...