Bear Grylls:Ultimate Survival-Man vs Wild

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
235.426
Kralj ili ludak?:lol:Gleda li ko ovaj serijal na discoveryu?Da li je neko probao nesto dalje od kampovanja i kako bi se snasli u divljini?znam da vam podje voda na usta kad vidite kako jede bubice:lol:

Bear-Grylls-bear-grylls-543979_468_520.jpg

Imala sam cast da ga upoznam, cak je pao i neki flert, ali on je jako naporan i napaljen na te avanture. Inace, on je imao neku nesrecu gde je jedva ostao ziv. Mislim da je bio i nepokretan. Ali je snagom volje sve to prevazisao. On je ovako simpatican, samo stalno cupka u mestu i davi.
Inace, on to sto radi nije nista strasno, jer sam i aj u vojsci imala prezivljavanje sa svojim koleginicama.

Jao Boze...gledala sam ono kad se go skinuo negde gde je sneg,i krenuo da skakuce da ocuva temperaturu:lol::mrgreen:

P.S. Normalno je da je malo namestaljka,nema tu nishta cudno ni loshe,sam je covek rekao u jednom interview,da ima stvari koje su nameshtene ali da se trude da onaj pravi deo,odrze onaim kakav treba da bude,ali da je teshko da sve u divljni bude ama bash neisplanrano i spontano..ok,nameshteno je malo,ali zato kad struze krzno od neke tamo zivotinje ili Boze to sa zabrom.can't get any more real than thta..ima vishe pravih nego laznih momenata ;)

Poslednja izmena:
Ako nije namestaljka kako onda prezivljava kamerman koji ga svuda u stopu prati ? Dok on jede bube i crve kamerman jede karnex pastetu ? :D

Ma nije poenta sta drugi jedu nek i on jede..on pokazuje kako preziveti..to je poenta;)sto se tu svasta moze nauciti..niko ne kaze da je njemu zec uleteo u zamku..nekad bi ceko 5 dana da uleti..on samo skrati pricu i pokaze sta uraditi ako ga navatas..niko ne garantuje da ce zec naici zato nije namestaljka...i najbitnije da on sve konzumira sto nadje od hrane vode pomagala

Imala sam cast da ga upoznam, cak je pao i neki flert, ali on je jako naporan i napaljen na te avanture. Inace, on je imao neku nesrecu gde je jedva ostao ziv. Mislim da je bio i nepokretan. Ali je snagom volje sve to prevazisao. On je ovako simpatican, samo stalno cupka u mestu i davi.
Inace, on to sto radi nije nista strasno, jer sam i aj u vojsci imala prezivljavanje sa svojim koleginicama.

hahahahahahaha....jesi upoznala obamu?si bila na mesecu?covece,pa tebe po sveta muvalo i nikome se nisi dala...svaka cast...bila si cak i u vojsci...hahahahah...mislim,znam da se zajebavas,al treba to sve smisliti...

hahahahahahaha....jesi upoznala obamu?si bila na mesecu?covece,pa tebe po sveta muvalo i nikome se nisi dala...svaka cast...bila si cak i u vojsci...hahahahah...mislim,znam da se zajebavas,al treba to sve smisliti...

Ali ja se ne salim. Vidi, da ti kaze nesto Pevacica. Kao sto u potpisu stoji: Ja govorim istinu i niko mi ne veruje, sta bi bilo da lazem.
Ja sam ovde na forumu zbog caskanja i nema potrebe da lazem, ako te nesto interesuje pitaj. Tebe su ceo zivot lagali, pa mislis da te svi lazu. Ja nemam potrebe za tim. Cim kazem istinu na mene svi nasrnu da lazem, a zato i govorim istinu. ;)

Back