BBC ni reci o "kradji" na referendumu

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
urospo:
Ja sam vrlo dobro procenio da se tvoji stavovi najcesce slazu sa stavovima politicke partije koju sam naveo. Zar nije tako?

I nisam te vezivao, pa malo pre sam objasnio da tzv. tamna strana nisu samo oni u nekim strankama.
ne.slazu se jednim delom.
ja jesam veoma liberalna za socijalna pitanja.
sto se ekonomskih pitanja tice,stavovi su mi prilicno suprotstavljeni sa doticnima.deluje mi da po tom pitanju teze americkom sistemu,sto se meni nikako ne svidja.

a nisi mi rekao ko je tamna strana.

urospo:
Oko toga sam preko pp. :mrgreen:
Slike nemam skenirane, odmah da ti kazem. :mrgreen:
Sala naravno....ali bilo je jace od mene, jer me nerviraju te fore oko pitanja za godine i sl.
ne trebaju mi slike :lol:
pitam te jer ne mogu da procenim po tvojim stavovima koje si ovde iznosio.
tj prilicno si konzervativan sto i nije bas odlika mladjih ljudi,ali verujem da nisi puno stariji od mene.
zato pitam.
ne moras da odgovoris.

Banshee:
ne.slazu se jednim delom.
ja jesam veoma liberalna za socijalna pitanja.
sto se ekonomskih pitanja tice,stavovi su mi prilicno suprotstavljeni sa doticnima.deluje mi da po tom pitanju teze americkom sistemu,sto se meni nikako ne svidja.

a nisi mi rekao ko je tamna strana.

ne trebaju mi slike :lol:
pitam te jer ne mogu da procenim po tvojim stavovima koje si ovde iznosio.
tj prilicno si konzervativan sto i nije bas odlika mladjih ljudi,ali verujem da nisi puno stariji od mene.
zato pitam.
ne moras da odgovoris.

Mislio sam pre svega na tvoje stavove u vezi drzavnih, nacionalnih i spoljnopolitickih pitanja.
A mozda sam i pogresio, ali naglasio sam da je to moja procena.

Rekoh da me nervira to oko godina, a konzervatizam nema samo veze sa godinama kao se obicno misli. Ali eto, kazi koliko ti imas, pa cu ti reci koliko manje ili vise godina imam ja.:) Jel posteno? :)

Back