bb

NatasaNatasa:
2 do 3 puta nedeljno je sasvim dovoljno da ne bi veza presla u dosadu (brak je ipak nesto drugo). Ljudi trebaju da imaju svoje slobodno vreme koje ce iskoristiti za druzenje sa prijateljima,

da ali decko je valjda osoba koja ce ti postati muz, mislim to je po definiciji decko? ili su sad to neke nove varijante, necemo porodicu ovo ono.
i sad sta ti mislis da ce da se promeni i da ces moci da ga gledas svaki dan? kao onda ces morati da zivis s njim pa sta se mora nije tesko. ili neces. dakle decko je zapravo kres shema koju pokazujete poznanicima.
sto je brak nesto drugo, sta je brak?
ispadde da je veza smaracina koju treba preziveti

?:
Devilishgirl:
svaki dan je preterivanje..svaki drugi moze ..a i ne mora..svaki treci ok..kako kad ko moze...nekad i na nedelju dana..dve...bljakkkk
logicno da se ide odvojeno..bas zato sto ste prvo leto zajedno..totalno bzv...kakav decko i more...

iz cega sledi ta logika
ehehe tebi je decko da te trpa
spolja kao fina ovo ono ima decka a us tvari
pa da i ja bi tako

e da stvarno pa nishta od tih brakova a kome treba brak ako uleti beba dash je babi da je cuva. ma pali brate zato mi je muka od monogamije a ovamo je forsiram. ocuda propadnem, sto je za obicne ljude propast zapravo je carstvo. nisam popila lekich danas
pa da..ako me decko ebe nisam fina...u pravu si..ocajna sam...

Devilishgirl:
?:
Devilishgirl:
svaki dan je preterivanje..svaki drugi moze ..a i ne mora..svaki treci ok..kako kad ko moze...nekad i na nedelju dana..dve...bljakkkk
logicno da se ide odvojeno..bas zato sto ste prvo leto zajedno..totalno bzv...kakav decko i more...

iz cega sledi ta logika
pa da i ja bi tako

e da stvarno pa nishta od tih brakova a kome treba brak ako uleti beba dash je babi da je cuva. ma pali brate zato mi je muka od monogamije a ovamo je forsiram. ocuda propadnem, sto je za obicne ljude propast zapravo je carstvo. nisam popila lekich danas
Samo zbog tebe redovno pratim forum :oops: 8)

toliko koliko vama odgovara da jedno drugo nesmorite, kad se cesce vidjate postji mogucnost da necete imati o cemu da pricate jer nije postojalo vremena da vam se desi nesto sto bi moglka biti tema razgovora. A sto se tice letovanja decko i devojka na more idu, po mome, samoo kad su vereni ili u braku u svim ostalim slucajevima nedolazi u obzir. Najveci broj parova se na moru raziso. Ako nisi nimalo ljubomorna a i on takodje onda to nepredstavlja nikakav problem. A ako jesi veruj mi da ces ga voditi smao na pusto ostrvo.... :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Evo jedan primer kako ne treba!
Sa mojim bivšim se znalo,viđamo se svaki drugi dan,nalazimo se na istom mestu, šetamo isti krug, sedimo u istom kafiću(u kojem on sedi godinama)... Ujutru, kad se probudi cimne me, pa ja njega posle dva sata, i tako naizmenično...ako se ima kredita onda i poruka za laku noć koja se obavezno završava sa "ljubim te"...I onda skontaš a ste se smorili! To više nije ljubav već igranje veze!
A drugi dečko, takođe bivši, e sa njim nikad nisi znao!Nekad se ne vidimo po par dana, možda čak jedva poruka, a nekad zaglavimo ceo dan zajedno! Zapalimo biciklom u neku nedođiju, gledamo filmove, igramo igrice, sa većim društvom izađemo u sasvim drugi grad neplanski...ma svaki put drugačije! Postojao je samo jedan problem u toj "spontanosti"- dok ga ne vidiš ispred zgrade nisi sigurna da ćete se videti( može nešto da mu iskrsne 5 minuta pred polazak i nije mu jasno što se ljutim), a čak i ako krenete u grad, može nešto da iskrsne
Sve u svemu, ni jedno ni drugo ne valja... nisam pametna

divlja u srcu:
Ja bas hocu da vidjam svog dragog svaki dan! :lol:
Tako ce i biti. Ne mogu vise ovako sumanuto.
U ovom periodu nase "tranzicije" i ludila, imam potrebu da bude pored mene, makar to bilo i pola sata. Samo da ga osetim, da ga udahnem.
Jedino to uspeva da me umiri. :)

Svaka cast!Najbolji odgovor ovde!I ja se sa devojkom vidjam svaki dan, evo vec osam meseci i to jednostavno ZELIM!Obaveze sve svoje ispostujemo ali vremena za nas dvoje ce uvek biti. I jedva cekamo da stignemo na to more zajedno jer ce to biti prvi put da smo sami samcijati..I to da se ne iskoristi?Ma daaaaajte..

uopste se ne vidjamo..mi se volimo telepatski..priyemni oblici susreta su nebitni..
mada ja i nemam dechka...ali nadala sam se svadbi :cry: ocu da imam 10 torti na stolu...dosadan motiv

dosadan si ti koji citas debeli.

Devilishgirl:
?:
Devilishgirl:

iz cega sledi ta logika
pa da i ja bi tako

ti ocajna odakle ti to pa ti si seks simbol krstarice, kosmosa i shire.
ali ako ti je dosadan da ga gledas svaki dan onda znaci da ne mozes da ga trpis itd to je bila ideja, potreban ti je iskljucivo za seks

cLick - OR - Die:
?:
sta su uopste DEVOJKE definisite mi taj pojam.

zlobnici bi rekli da su suprotno od tebe, ali mi znamo da to nije istina i ne trudimo se da na glupo pitanje damo poluduhovit odgovor.

koji vi?
nisam mislila u tom smislu, nego u "partnerskom".
mada i meni sad zvuci glupo, ali sta je uopste "devojka" tj "momak".. "partner"

To ti je ono kad zvanicno furate zajedno, onda ste u odnosu momak-devojka. I da mozes pred ljudima da dignes nos i kazes "Moj DECKO..." ili "Ovo je moja nova DEVOJCHICA!" :mrgreen:

-Jesmo mi sad kao zajedno? (posto se SEX zavrsio jel...)
-Pa, jesmo :D
-OK, lepo... znachi mogu sad da te zovem devojkom? I ja sam tvoj decko, jel tako?
-Da :D
-OK, idem da se istushiram...
-Vazi, dobaci mi samo upaljach, molim te... Hvala.

Vratio se sa mora. I dalje smo zajedno. Sve je ok medju nama, slazemo se kao i ranije, pre njegovog putovanja. On je i dalje misljenja da je sasvim normalno da putuje sa drustvom na more. Ja se objektivno gledano slazem sa tim, ali subjektivno ne. Shvatate me? Nekako mi ima logike da on ode sa svojim drustvom, a ja sa svojim drugaricama, u smislu to je drugacija vrsta zabave i putovanja. Medjutim i dalje sam zelela da idem sa njim. Kao sto su mi neki na forumu rekli: pa nismo u braku. Medjutim ja sam izgleda shvatanja da ako se ima ozbiljna veza, da to znaci i cesce vidjanje i zajednicka putovanja. Ljudi su razliciti, svi imamo razlicita misljenja, a narocito ja i moj decko. Jos uvek sam sa njim, medjutim kao da to vise nije to. Neznam sto se njega tice, ali ja sam povodom svega ovoga prestala da uopste razmisljam o ikakvoj buducnosti sa njim. U smislu pa koliko sam jos sa njim, bicu. Bilo to jos par meseci ili godina. Ali s druge strane mi je zao, zato sto mi je tako lepo kada si sa nekim, i pravis planove u glavi kako bi moglo biti, pa zamisljas zajednicku buducnost. Nekako sam umesto da gledam na vezu kao na vezu, pocela da gledam nekako ozbiljnije, kao da je to nesto za ceo zivot.... Ma, videcu sta ce da bude medju nama. On je i dalje isti kao i pre. Mislim da bi on nekoj malkice tolerantnijoj ili otvorenijoj devojci bio odlican decko, posto je zaista super lik. A meni izgleda treba neko malo romanticniji, nemam pojma... Ali i dalje sam sa njim bas zbog te njegove licnosti, on mi se i dalje zaista dopada. Ali ne dopada mi se deo te licnosti... Da li mozemo nekoga da volimo u potpunosti? Ili uvek ima to nesto sto zasmeta?

Back