BB krema

mizaca

Poznat
Poruka
8.738
Drage forumaljke !!!
Sta mislite o ovoj kremici?
Meni je bas dobra jer lijepo prekrije nedostatke na kozi ,a opet koza lica moze i da dise.......Jeste da je vise za odlasak na posao i zvanicne prilike a ne za po kuci......Koju jos kremu koristite uz nju?
Vase misljenje o njoj?
Prednosti i nedostatci?

Koristim povremeno BB kreme. Neke mi odgovaraju neke ne...Valjda je i do tipa koze.
Recimo Farmasi BB krema mi je ok, kao i Garnier ali ova...ima neka druga koja mi je uzas, isto od Garniera.
Dakle ova mi je :ok:

1631686302281.jpeg

Nisam puno vrsta isprobala zato sto meni ove kreme i nisu za posao...Ne traju mi 8h...

Volim ih zato sto su lagane...tonirane kreme, lako se nanose, nemaju efekat maske na licu, blago samo balansiraju nijansu koze.
Koristim ih kada zurim negde, ili tako za neku opusteniju aktivnost...po gradu, kafenisanje, itd.

Ne volim ih zato sto ne traju, razmazuju se (barem ove koje sam probala sve). Dakle ako legnes ostavice trag na jastucnici, majici...gde god...

Kako mislis koju kremu koristim uz nju? Mislis nevezano za nju? Nego negu?

Koristim godinama Eucerin, ove kreme dole...za dan i noc...ali bas ovu..najstariju verziju...sada ima i sa elastinom i ne znam kakvim cudima, te mi ne odgovaraju...Povremeno pantenol krem gel...c vitamin ampulice one iz DM-a...i to je to mislim :think::lol:

37323_0_1.jpg

Hvala ti Lorelajn....
Meni je ova Niveina bas dobra jer ne volim puder na licu a sada radim jedan specifican posao tako da ne bih podnijela da mi stoji na licu citavih 8 sati....Izgleda da ce biti najbolje da koristim neku Niveinu dnevnu......I Garnier je isto super mozda cak i bolji.............Eucerin jos nisam probala tako da vjerovatno hocu......

ovo je sada na snizenju u DMu 50%...
Bacene pare...
Prekrivna moc je manja nego kod BB krema, ova nijansa 01, Light to Medium je meni tamna...vuce ne znam ni ja na sta...nesto narandzasto...
Jedino sto mi se svidja je taj Nivein miris :)
Dakle za te pare bolje kupiti regularnu BB kremu koja dolazi u pakovanju od 50ml ili regularnu kremu, posto ovo cudo nema ama bas ni jedan kvalitet :)

Nw

posto su pomenuti prajmeri...ovaj mi je ekstra...bez silikona

wet-n-wild-wet-n-wild-prime-focus-the-impossible-p.jpg

ovo je sada na snizenju u DMu 50%...
Bacene pare...
Prekrivna moc je manja nego kod BB krema, ova nijansa 01, Light to Medium je meni tamna...vuce ne znam ni ja na sta...nesto narandzasto...
Jedino sto mi se svidja je taj Nivein miris :)
Dakle za te pare bolje kupiti regularnu BB kremu koja dolazi u pakovanju od 50ml ili regularnu kremu, posto ovo cudo nema ama bas ni jedan kvalitet :)

Nw
Kod BB krema, trebaš kupiti neku prema tvom tipu kože.Ako tražiš neku sa jačom moći prikrivanja, bolje kupi CC kremu.One imaju gušću strukturu, jaču moć prekrivanja i anti age efekat.
BB kreme su više za čistije lice (manja moć prikrivanja).

Kod BB krema, trebaš kupiti neku prema tvom tipu kože.Ako tražiš neku sa jačom moći prikrivanja, bolje kupi CC kremu.One imaju gušću strukturu, jaču moć prekrivanja i anti age efekat.
BB kreme su više za čistije lice (manja moć prikrivanja).
znam ali naspram recimo Garnier BB kreme ovo je transparentno :)
mislim da nikako ne vredi para...
puna cena je mislim oko 2200 din sada je 1100din...za te pare dobijas kremicu sa minimalnom, transparentnom bojom, 15 gr, 15 SPF (koji realno nicemu ne vredi)...za te pare bolje kupiti posebno i neku kremu i neku BB kremu...barem je to moje misljenje...
skorz promasen proizvod

ah da...i najsvetlija nijansa meni je tamna...jos jedan minus :)

Back