BAZDI CEO BEOGRAD: Napokon otkrivamo šta je razlog nesnosnog smrada u kom se GUŠI GRAD!

Реално говорећи, ни твоји врло озбиљни и упорни покушаји полемике са Митом и Цупиком не говоре баш много у корист твоје менталне стабилности.

То је ваљда погубни утицај околине :D
Posto ocigledno imas protekciju kos moderacije i iako sam prijavila ovaj post kao uvredljiv nisu reagovali, da ti odgovorim da je tvoja mentalna stabilniost najslabija, ako ti je od istine draze sta pise u novinama.

Jer, Mita ne laze i to znas i ti kao stariji korisnik ovog foruma, bas kao i ja.

E sad, da li si se prodao da pises gluposti i nesitine i da napadas onog ko ne laze, druga je stvar.
Lepo sam ranije napisao da postoji realna opasnost da mita bude sve više i više.Nema zaštićenih.Bolest se širi i pored vakcinacije...Ako kroz mesec dana budem kačio tekstove iz ALO-a (koji nemaju veze sa temom) ovde na forumu i činio bilo šta slično miti i cupiki,traži da me trajno banuju molim te...
I znajte da sam dao sve od sebe da bolest zaustavim :mrgreen:

Ja niti citam takve novine niti slicne, za razliku od Mite, ali znam deset godiina i vise koliko sam ovde, koji su korisnici kakvi i koji mogu da budu "botovi" a ciji su postovi objektivni i kao i uvek, ma kojoj politickoj opciji naginjali trenutno.

Ko laze, ko ne laze. Ko se prodao, a ko pise isto kao i uvek pa ni po babu, ni po stricevima.

Коњино Стојкова - па ул.29.новембра је доста удаљена одавде....... не лупетај...

Drago mi je da ti se dopada pravi naziv ulice, znao sam da si naš samo eto pratiš modu...

Smrdi kod Krstarice, ja sam lepo upozoravao na vreme a vi meni uzvraćali kako preterujem.
Eto vam sad i forum i krstarica i bosanska politika - smrdi pa štipa zaoči.

Lupetaju ljudi, ne znaju o čemu se radi i koliko smo zagovnani odnosno koliko nam treba da se operemo

Poglavlje 27 je najkomplikovanije i najskuplje u pregovorima sa EU, pretpostavlja se da nas ni 10 milijardi ne može zakrpiti za sve što treba da se uradi u ekologiji a od toga lavovski deo ide na otpadne vode

http://mondo.rs/a1172749/Info/Drust...27-pregovori-Srbije-i-EU-zastita-prirode.html
Mi Srbi smo cudo,toliko volimo Srbiju i Kosova da bi do poslednjeg poginuu za Srbiju.Dok istovremeno toliko volimo Srbiju da smo je zatrovali divljim deponijama,smecem po recnim tokovima i nepreradjenim otpadnim vodama.Retko vidjen iskaz ljubavi.Cak i svinja odrzava svoje staniste cistim i spada u ciste zivotinje

Došao Mujo iz Nemačke kući. Pošto je bio jako gladan, rekao je Fati da mu napravi pasulj. Ona mu napravi i Mujo pojede 4 tanjira pasulja. Čim je završio, prdno je toliko jako da je celu kuću zasmrdeo. Fata će njemu:
-Stoko jedna, znaš dobro da kum treba da ti dođe svakog minuta a ti celu kuću zasmrdeo!
-Ma Fato ne brini ti ništa, kupio sam parfen sa mirisom Borove šume.
Uzme on parfen i isprska celu sobu. Ulazi kum u kuću i pita ga Mujo:
-Kume jel osetiš nešto?
-Ne.
-Ajde pokušaj, raširi nos što više i kaži mi šta osetiš.
Kum će na to:
-E osetim nešto, miriše... Miriše kao da se neko pokenjao u Borovu šumu...

Mi Srbi smo cudo,toliko volimo Srbiju i Kosova da bi do poslednjeg poginuu za Srbiju.Dok istovremeno toliko volimo Srbiju da smo je zatrovali divljim deponijama,smecem po recnim tokovima i nepreradjenim otpadnim vodama.Retko vidjen iskaz ljubavi.Cak i svinja odrzava svoje staniste cistim i spada u ciste zivotinje

Pazi, ne rade to svi i to nema veze sa ljubavlju ka zemlji.To rade prosti ljudi koji nemaju ekolosku svest, ali interesantno je da bas takvi (prosti) ljudi, kad ih pozovu u rat, ne dezertiraju i odazivaju se, voleli, ne voleli.

Pa dobro jel' kod trebe smrdi ili ne smrdi (sad, trenutno i ovih dana uopste)?

Ja moram da kazem da i kod mene smrdi kad su izuzetno topli dani iz kanalizacije i da tome ne da se stane ne put, osim da se zapuse odvodi u neko najtoplije doba dana, sto i radim.

I to ne zivim ni u Beogradu ni nista, samo u zgradi.
Па овде где сам ја на Врачару код цркве Св.Марка на Булевару - НЕ СМРДИ...... можда је то зато што је тај део мало уздигнут у висину у односу на остале делове града, не знам - мало пре сам чуо да тај смрад што осећају у другим деловима ДА ЋЕ НЕСТАТИ КАДА ПАДНЕ ПРВА ЈАЧА КИША.........

Па овде где сам ја на Врачару код цркве Св.Марка на Булевару - НЕ СМРДИ...... можда је то зато што је тај део мало уздигнут у висину у односу на остале делове града, не знам - мало пре сам чуо да тај смрад што осећају у другим деловима ДА ЋЕ НЕСТАТИ КАДА ПАДНЕ ПРВА ЈАЧА КИША.........
Ok. :heart:

Opevano davno:

Kazu da nesto je trulo u drzavi Danskoj
Godine lanske
Zemlje islamske
Stigle do Danske
I zato je postalo trulo
U Danskoj vlada kuga i glad
Danski muskarac
Umire mlad
Divno je bilo nekad
Grozno je sad
Da bi preziveo, treba ti kes
Probaj da pobegnes
Cik ako smes
Eno ga, lezi kraj puta
Jos jedan les
Kazu da bilo je dobro u drzavi Danskoj
Al tikva puce
Koliko juce
Dodje do tuce
Propade drzava Danska
Gori dvor Helsinor
Drzava bazdi, smrdi ko tvor
Gori grad Beograd

Osecam trulez, siri se smrad
-
Pametnima ne treba pojasnjavati tekst...

12.08.2019. •Srbija Danas
ALEKSANDAR MIRKOVIĆ: ŠTETA ZBOG NABAVKE PODZEMNIH KONTEJNERA 6 MILIONA EVRA

On je ukazao da je nabavka sprovedena preko Aleksandra Stamenkovića.

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković kaže da je predsednik Saveza za Srbiju Dragan Đilas, dok je bio na mestu gradonačelnika, nabavio 1.800 podzemnih kontejnera i oštetio Gradsku čistoću i Grad Beograd za šest miliona evra.
- U toj nabavci je sve od samog početka bilo sumnjivo, jer je posao dobila firma koja se nikada ranije nije bavila takvim ili sličnim poslom, UO nije doneo odluku da se ta nabavka sprovede, a krucijalni dokaz da je cilj bio samo ispumpavnje para jeste to što nije postojao projekat koliko je podzemnih kontejnera bilo potrebno niti gde će se oni ugraditi - rekao je Mirković na konferenciji za novinare ispred zgrade Gradske uprave.

On je ukazao da je nabavka sprovedena preko Aleksandra Stamenkovića, za koga tvrdi da je bio glavni operativac Dragana Đilasa i koga je tadašnji gradonačelnik Beograda "selio iz firme u firmu kako bi za njega obavljao prljave poslove".

- Stamenković se dovodi u vezu i sa kupovinom zgrade Ineksa i sve to pokazuje da se Dragan Đilas dok je bio gradonačelnik jedino bavio ličnim bogaćenjem - naveo je Mirković.
Dodao je da će naprednjaci nastaviti da postavljaju pitanja kako se to Đilas obogatio i kako je imovinu od 74.000 evra za manje od osam godina uspeo da uveća na 25 miliona evra samo u nekretninama.
Lično bogaćenje je, tvrdi on, jedini motiv zbog kojeg Dragan Đilas pokušava da se vrati na vlast.
- Da smo u pravu govori i afera koja se desila na Starom gradu, a čiji je glavni akter Marko Bastać prvi operativac Dragana Đilasa, koji je proneverio 100 miliona dinara za kupovinu odbornika i aktivista koji će da ruše grad, ometaju radove na ulicama, odnose saobraćajne znakove... Oni se ponašaju destruktivno, jer nemaju nikakav program i rezultate iza sebe i jedino što ih pokreće je mržnja i bolesna želja da se dočepaju vlasti - naveo je Mirković.

On je pozvao Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Marka Bastaća da "prestanu s napadima i mržnjom" i da konačno daju odgovor šta je njihov program, šta žele da urade, šta bi oni bolje uradili od aktuelne vlasti.

- Tražimo da nam Đilas odgovori na pitanje kako je od jednog propalog privrednika došao u poziciju da bude jedan od najbogatijih ljudi u ovom delu Evrope - rekao je Mirković.

- Tražimo da nam Đilas odgovori na pitanje kako je od jednog propalog privrednika došao u poziciju da bude jedan od najbogatijih ljudi u ovom delu Evrope - rekao je Mirković.

Тако што није био говедо ко овај неки Мирковић да хвата зјала и пише глупа саопштења, него је радио и паметно улагао.

Back