Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.538
Posto ocigledno imas protekciju kos moderacije i iako sam prijavila ovaj post kao uvredljiv nisu reagovali, da ti odgovorim da je tvoja mentalna stabilniost najslabija, ako ti je od istine draze sta pise u novinama.Реално говорећи, ни твоји врло озбиљни и упорни покушаји полемике са Митом и Цупиком не говоре баш много у корист твоје менталне стабилности.
То је ваљда погубни утицај околине![]()
Jer, Mita ne laze i to znas i ti kao stariji korisnik ovog foruma, bas kao i ja.
E sad, da li si se prodao da pises gluposti i nesitine i da napadas onog ko ne laze, druga je stvar.
Lepo sam ranije napisao da postoji realna opasnost da mita bude sve više i više.Nema zaštićenih.Bolest se širi i pored vakcinacije...Ako kroz mesec dana budem kačio tekstove iz ALO-a (koji nemaju veze sa temom) ovde na forumu i činio bilo šta slično miti i cupiki,traži da me trajno banuju molim te...
I znajte da sam dao sve od sebe da bolest zaustavim![]()
Ja niti citam takve novine niti slicne, za razliku od Mite, ali znam deset godiina i vise koliko sam ovde, koji su korisnici kakvi i koji mogu da budu "botovi" a ciji su postovi objektivni i kao i uvek, ma kojoj politickoj opciji naginjali trenutno.
Ko laze, ko ne laze. Ko se prodao, a ko pise isto kao i uvek pa ni po babu, ni po stricevima.