Baush & Lomb for Silent Lamb

ja sam sad umesto Renu, kupila "Match 4" i posle 2 nedelje koriscenja, imam jako velikih problema, oci su mi suve, ni vestacke suze ne pomazu.U NS nema da se kupi trenutno nista sem Lens care, koji je nas proizvod, pa sam prilicno sumnjicava.Postoji i Opti free ali je za mene takodje bio jako los izbor.Da li bi neko mogao da mi kaze gde trenutno BG ima Ciba vision tecnosti za meka sociva i koliko kostaju?

Ciba Vision možes da kupiš u gotovo svim optičarskim radnjama u centru Beograda.
U K. Mihajlovoj, iznad "Beoizloga" sprat iznad Međunarodnog pres centra, u ABM klinici na Terazijama kod Meka, u optičarskoj radnji u Vuka Karadžića... Nemoguće da te tečnosti nema u Novom Sadu, pogledaj u opt. radnjama..
Cena je oko 900 din.

puno hvala na odgovoru.Veruj mi, u NS trenutno nema nista sem naseg proizvoda Lens care-obisla sam preko 30 apoteka + opticarske radnje. Ovde su uglavnom svi oduvek koristili Renu.

Na jednom mestu sam pronasla OPTI FREE, ali vise ne kosta 700 din, kao do pre dve nedelje-vec 1000. Sve mi se cini da ce neko izvuci super korist od ovog skandala sa Renu-om...

Čula sam da je taj preparat povučen, čak je to bio poslednji preparat iz linije "Baush&Lomb" koji sam koristila. Inače, navedene preparate koristim već duže vrijeme, po savjetu oftalmologa, zato što sam prije nekoliko godina zamalo ostala bez oka. Naime, koristila sam "Solekove" proizvode.
Da ironija bude veća, sad mi kao zamjenu nude te iste "Solekove" preparate (italijanski proizvođač) koji su još gori.
Trenutno imam "Mach 4", nije loš, ali je prejak. Inače sočiva nosim 8 godina. Čuvam ih u Mach tečnosti, a prije nošenja ispiram običnim fiziološkim rastvorom.
Od drugarice koja radi u Londonu saznala sam da se tamo puno koristi "ALCON Multi Purpose". Naručila sam ga i treba da stigne.

Pozdrav

HeBePoBaTaH_:
Pa to je onda to, zavisi od proizvođača, tamo gde ne pakuju kutijice pakuju tečnost ili kutiju u celofan. Isto tako piše "sterile". Ali ovo da nema kutijice uopšte za čuvanje sočiva, to je više nego sumnjiva tečnost.

Uh, sad mi je lakshe... Ja sam svoj poslednji B&L (josh mi traje, 360 ml) dobio u zapakovanoj kutiji sa zapakovanom kutijicom za sochiva i sa zapechacenom bocom. I josh pishu razna upozorenja za falsh proizvode i kako ih prepoznati.

Aphroditi:
Nemoj da zezas?! Ebote, ja koristim Baush&Lomb, MultiPlus! :shock:
I juce se ceo dan zalim kako me zeza levo oko. Stvarno mi se stvara kao neka prevlaka, malo me boli i crveno mi je oko. Mislim, znam da to nema veze sa tom informacijom. I da je ovo mozda samo koincidencija, ali ja tu tecnost koristim vec 7 godina. :shock: Necu valjda da oslepim? :-? Upss....
И ја исто користим ту течност! Пар пута сам имала жешће инфекције! (из чиста мира). А сад и знам зашто! Нећеш оспепети, али мењај течност.

Back