Bau bau

i ja tako mislim.
ma jeste,neko nema pametnijeg posla nego da sedi i gleda sve filmove u najsitnije detalje,ma jos bolje:da premotava sveku scenu po hiljadu puta i pusta usporeno ne bi li primetio neku gresku........
ovo su neke ocigledne greske koje moze svako odmah da uoci,ako je makar malo pametan :wink:
ma samo vi slusajte serijskog ubicu i sve ce da bude ok :shock:

Njima to salju gledaoci koji slucajno primete gresku. U pocetku su verovatno isli na strane sajtove i odatle uzimali ideje. Mozda im ja posaljem par gresaka..... 8)

Nije loše, ponekad ga baš smore, ali u principu je dobro. Što se tiče propusta u crtanim filmovima, to mogu da rade samo na Diznijevim, jer su oni kao savršeniji, relaniji... Međutim, nikada to ne bi mogli da probaju u nekom crtaću sa npr. Cartoon networka, jer bi...ha...pa, koliko bi grešaka našli po svakom crtanom filmu? :)

Eve, geldala sam danas.. Ne znam menoi je oki emisija.. Ne verujem da neko bash sedi i trazhi gresheke.. Svejedno glupo je da u nekim filmovima u koje se ulazhe puno para, tipa GP, Titanik, Troja prave neke debilne amaterske greshke.. Simpatichno je kad to neko primeti, a nije primetila chitava ekipa dok je montirala film..

Back