{{{{{{{{{BATMAN}}}}}}}}}

Meni se obe "verzije" Jokera svijdaju... Kao da nije u pitanju isti lik. Verovatno je to zato sto su ga obojica sjajno odigrala, svaki na svoj nacin.

I obicno ne volim kada neko kaze takvu stvar ("obojica su dobri na svoj nacin" blablabla), ali zaista se ne moze reci da je ijedan bio los. Svidja mi se Heathov Joker, ali to je za mene delom i od iznenadjenja, jer nisam, priznajem, ocekivala da mzoe tako dobro da odglumi. Sasvim je autentican i neprepoznatljiv, i mozda zbog toga bih ipak glas dala njemu (jer je Dzek ipak to odigrao u svom prepoznatljivom smeku, Heathovo je bilo nenormalno dobro i zaista nisam ocekivala, maestralno!)

Ali sto se tice filmova... Za mene je Barton Barton. I tacka. Ova nova inkarnacija Betmena, koju svi tolikooooo hvale nije me oborila sa nogu. U nekim trenucima mi se cini da gledam film o Dejmsu Bondu (sto mnogi hvale kao kvalitet, i kapiram zbog cega, ali ja mrzim taj tip akcije), a i Kristijan B. (koji mi ej iance ok kao glumac) me iritira kao Betmen. Ne kazem, gledacu novi film ako izadje kao sto sam gledala i prethodna dva, najvise zbog Gerija Odlmana, ali to je to. Ne mogu reci da sam bas toliko odusevljena novim Betmenom. I sam "Dark Knight" je valjao, po meni, samo zbog Heatha. Ostalo je ok, ali koliko se pricalo o filmu, ocekivala sam nesto mnoooooogo bolje.

pa de ce on da glumi betmena u onom derdevilu se raspao

Filmska javnost razočarana izborom novog Batmana

Ben Affleck će obući kostim maskiranog osvetnika, koji je do sada nosio Christian Bale, a ova vest izazvala je veliko negodovanje među ljubiteljima filma.
Ben Affleck

Na sajtu za peticije koji je pokrenula Bijela kuća, Change.org, pokrenuta je peticija da Affleck bude otpušten, koju je do sada potpisalo više od 50.000 ljudi.
Postojala je i peticija da se Afflecku zakonom zabrani da "priđe" Batmanu, ali je ta obrisana sa sajta jer se kosi sa pravilima.
Oskarom nagrađeni glumac, scenarista i režiser na meti je ogromnih kritika.
Između ostalog, prebacuje mu se da ne ume da glumi, da nije dovoljno dobro građen, da uopšte nije zastrašujuć kao što bi Mračni vitez trebalo da bude, i da je ulogom u filmu "Daredevil" dokazao da nipošto nije akciona zvezda.
Affleck se još uvek nije oglasio ni povodom uloge, ni povodom kritika.

Bilo je nesto slicno na internetu kad su saznali za Ledgera :D

ledgerresponse.jpe

Back