- Poruka
- 388.565
Čeda Čekić flašom razbio devojci glavu
Čedomir Srnić koji je postao poznat posle napada čekićem na demonstrante na Novom mostu u Šapcu osumnjičen je da je sinoć u jednom klubu napao i povredio maloletnu Šapčanku K. K.
Srnić je ovog puta napao sa leđa, a prva informacija pojavila se putem društveenih mreža na kojima se oglasila žrtva, maloletna K.K.
„Večeras sam napadnuta i dobila sam udarac u glavu od osobe protiv koje sam podigla dve krivične prijave za nasilje! Od osobe koja je tukla ljude i na Šabačkom mostu, Čedomira Srnića“, napisala je devojka u svojoj objavi.
„Moje kretanje i moja sloboda je ukinuta. Molim sve koji vide da podele, da svemu ovome dođe kraj“, apelovala je mlada Šapčanka na svom Instagram profilu.
Svedoci koji su bili u klubu gde se dogodio napad, izjavili su da je mladić prišao devojci sa leđa i prvo je polio pićem a onda je udario flašom u glavu. Intervenisalo je obezbeđenje koje ga je izbacilo iz kluba, a Srnć je navodno, sve vreme vikao: "Znate li vi ko sam ja?". Pozvana je policija, ali je Srnić pobegao pre njihovog dolaska.
Iz MUP-a su za naš portal potvrdili da se dogodio incident u pomenutom klubu i da su njihovi pripadnici intervenisali.
https://nova.rs/vesti/hronika/batin...-bije-ceda-cekic-flasom-razbio-devojci-glavu/
I kao po obicaju nasilnik se nalazi u bekstvu