Baterija postane previše vrela kad god sam na forumu

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
Baterija na telefonu postane previše vrela kad god sam na forumu (inače idem preko "Chrome" pretraživača na Google pa dalje i sve je OK kada "idem" bilo gde, samo ovde kad dođem baterija se jako brzo zagreje- ozbiljno, nemojte me zezati)
2. Koče mi slova (to je vrv u vezi sa pregrevanjem baterije)
3. Zašto ja ne vidim potpise forumaša?
Zašto ja nmg da postavim sliku?
(Ulazim ovde preko linka iz E-MAIL ili preko Chroma, odnosno ukucam u Google "Krstarica forum")
Šta se događa? Kako vi "dolazite" ovde?

Treba da pobrises razne Poup-ove i Addone iz Chromea.ako te mrzi da trazis to u pretrazivacu,jer ove nove verzije nisu bas pristupacne po tom pitanju.Instaliraj CCleaner,koji ce ti ocistiti pretrazivac i smanjiti pte probleme.
Evo odakle ces ga skinuti,ako nemas:https://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/CCleaner.shtml
Samo pazi na pocetku instalacije destikliraj "Dodaj opciju pokreni CCleaner",da ti se ne ubaci u desni klik,kada nesto brises,za korpu,da ti jednostavmo ne smeta.Inace nije nista opasno.

• Podržavam
Reactions: DUH
OK ljudi, hvala.
Još nešto: našla sam gde da "skinem" brave browser, ukapirala sam da je to pretraživač isto što i Chrome, ali ne smem da instaliram pre nego što pitam šta će da se desi sa Chrome? Mislim, hoću li imati oba, ili će ovaj da automatski ZAMENI Chrome?
Jbg, kaže se da ne postoje glupa pitanja, ali mogu misliti kako vam sad delujem...jbg.

Poslednja izmena:
Baterija na telefonu postane previše vrela kad god sam na forumu (inače idem preko "Chrome" pretraživača na Google pa dalje i sve je OK kada "idem" bilo gde, samo ovde kad dođem baterija se jako brzo zagreje- ozbiljno, nemojte me zezati)
2. Koče mi slova (to je vrv u vezi sa pregrevanjem baterije)
3. Zašto ja ne vidim potpise forumaša?
Zašto ja nmg da postavim sliku?
(Ulazim ovde preko linka iz E-MAIL ili preko Chroma, odnosno ukucam u Google "Krstarica forum")
Šta se događa? Kako vi "dolazite" ovde?
Tvoj telefon ima zastite kao i browseri medjutim dvolicnost ljudi koji odrzavaju forum je vrlo profesionalna dvolicnost...
Cim ti pise da mozes nesto inkognito da ostavis posumnjaj da je to laz...dakle, potreba tehnickog osoblja i moderatora da sve znaju o korisnicima je uzrok grejanja tvog telefona, lap topa, pa i racunara medjutim opcije koje imas na kompu dozvoljavaju ti da iskljucis nivoe zastite, sto neki telefoni mogu samo kroz administrativni mod, a neki ga i nemaju.

OK ljudi, hvala.
Još nešto: našla sam gde da "skinem" brave browser, ukapirala sam da je to pretraživač isto što i Chrome, ali ne smem da instaliram pre nego što pitam šta će da se desi sa Chrome? Mislim, hoću li imati oba, ili će ovaj da automatski ZAMENI Chrome?
Jbg, kaže se da ne postoje glupa pitanja, ali mogu misliti kako vam sad delujem...jbg.
Nista se nece desi hromom.

• Podržavam
OK ljudi, hvala.
Imaces oba,sto je bitno,ne smeta jedan drugome.Samo moras povremeno cistiti pretrazivace,jer mnoge Web stranice koriste takozvane kolacice,koji umeju da ugroze bilo koji pretrazivac.

• Podržavam
Instaliraj ad blocker ili jednostavno koristi brave browser.
I ja sam pre mesec dana poceo da koristim Brave browser, mogu da kazem da sam prezadovoljan. Jedina mana mu je, kao i svima koji smo navikli na Google Chrome, sto se po nekad cini da baguje sa Google aplikacijama.
Uz rizik da ispadnem paranoican, mislim da Google namerno pravi svoje proizvode tako da sa Chrome rade perfektno a sa ostalim povremeno baguju, i time ti ne daju da ih napustis. :)

• Podržavam

Back