BASKETBALL - ADRIATIC

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uspeh je jer su naši klubovi igrali polufinale.
A bedno je to što se uopšte igra ta liga zbog već napisanih razloga na jednom od postova.
Nego vi ste se nešto busali da ćete sve da izosvajate. Ajde i to da vidimo. Već ste se negde zajebali.

FLUID:
Kao i prošle sezone. Samo naši klubovi u polufinalu.
Toliko o kvalitetu slovenačkih, hrvatskih i bosanskih klubova. Još makedonci fale pa i njih malo da preslišavamo. :lol:
Potpuno se slazem sto se tice kvaliteta timova, na kraju i sam final 4 dokazuje ko kosi a ko vodu nosi ali iskreno ne slazem se u delu tvoje konstatacije da iz tog razloga liga nije dobra i zato je ne treba igrati.
Smatram da liga ipak vise donosi koristi nasim timovima nego stete. Prvo iz finansijskih razloga, a dobre finansije omogucavaju i donosenje ili ostanak dobrih igraca) a takodje i cinjenicu kad odbijes prvih 5 nasih timova (koji i onako igraju GY ligu a posle i nasu super ligu, ostatak koji se nalzio u nasoj lii nije u rangu timova (barem 4 ili 5) koji su bili u GY ligi.
Ipak jedna cibona, zadar, olimpija po kvalitetu pruzaju vise od mornara, masinca i slicno.
FLUID:
Tada ste se kurčili, a sad kao pichkica ponavljaš bili smo oslabljeni
Smatram da ovakav recnik tebi ipak ne prilici.
FLUID:
"tada ste se kurcili"
"Lepo vam kažem Cigani "Ne skidajte gaće dok vodu ne vidite".
Spustite se malo na zemlju. itd...
Što brže to shvatite brže ćete moći da u košarci uradite nešto ozbiljno."
Uradio si jednu stvar protiv koje se i sam boris. Uopstavanje i govor u mnozini u kojem se obuhvataju svi navijaci

@tab503
Znam da te mrzi da pročitaš sve stranice, ali takav rečnik je odraz na provokacije i na to koliko se pričalo na ovoj temi kako će Zvezda da pregazi sve ove sezone.
A ovaj poslednji citat se odnosi na sve ljude na temi koji su se busali u grudi kako će svašta ove sezone da izosvajaju, a sad vidim nema ih da napišu ni jednu jedinu rečenicu. Dakle, mislio sam na njih.
I dalje sam u uverenju da ne treba tu ligu igrati. I ostajem pri tome.
Sa dobrom organizacijom naše lige mogla bi slična lova da se namakne. Partizan nije igrao tu Jadransku ligu do pre dve sezone pa ništa manje para tada nije imao.

Ono Vujosevicevo psovanje sudije u cemu mu se pridruzio i Milojevic stvarno je prevrsilo meru. Oni su tolko ljudi navikli izgleda da im sudije sude u njihovu korist da sad kad sudija sudi normalno njima je to kradja! Kosarkaski lopovi na celu sa Vujosevicem i Milojevicem napolje iz Srpske kosarke!

neboysha:
Ono Vujosevicevo psovanje sudije u cemu mu se pridruzio i Milojevic stvarno je prevrsilo meru. Oni su tolko ljudi navikli izgleda da im sudije sude u njihovu korist da sad kad sudija sudi normalno njima je to kradja! Kosarkaski lopovi na celu sa Vujosevicem i Milojevicem napolje iz Srpske kosarke!

Ne kaki.Ko sudi u ciju korist ,vidjelo se do sad.Pa ako sudije toliko favorizuju Partizan ,zasto Vujoseviceve kazne, koje do sad platio savezu zbog teh. gresaka ,prevazilaze spoljno-trgovinski bilans SCG? Mafiju u kosarci ne predstavljaju igraci i treneri,vec ljudi na celu saveza.

Da ali ne prilici Vujosevicu takvo ponasanje.
Pravi je skandal majstor, te psujem, te dize tenziju, te izvodi igrace sa terena.
Ako ima problema (ne kazem da ih nema) to se resava na drugom mestu a ne za vreme utakmice.
da se ne lazemo Vujosevic sve sta radi radi sa jednim ciljem a to je pritisak na sudije da ako ne sude kako njemu odgovara ima da napravi haos.
Da mu je stvarno stalo do resavanja problema, startovao bi sada inicijativu kad se nista ne igra a ne za i nakon utakmice. I inicijativa ne bi bila "mene su" ili "partizan su" nego da se okupi veci broj timova i "mi smo"

Ubeđuje me moj komšija, inače do daske zvezdaš, kako su Partizan i Zvezda pustili da FMP pobedi da bi imali tri kluba u ULEB-u. Kao navodno idu prva dva iz ligaškog dela i pobednik. Koliko je to tačno nisam baš siguran, a i neverujem nešto u tu priču o puštanju.

Što se tiče Vujoševića on je stvarno veliki provokator, ali što se tiče suđenja protiv FMP-a u svim živim javnim glasilima piše da je bilo suđenje na štetu Partizana. Ali Partizan igrom nije smeo da dođe u situaciju da ne odlučuje sam o pobedi. Uostalom zna se ko su Nebojša Čović i Raša Radovanović. Sigurno nisu mala deca.

FLUID:
Što se tiče Vujoševića on je stvarno veliki provokator, ali što se tiče suđenja protiv FMP-a u svim živim javnim glasilima piše da je bilo suđenje na štetu Partizana. Ali Partizan igrom nije smeo da dođe u situaciju da ne odlučuje sam o pobedi. Uostalom zna se ko su Nebojša Čović i Raša Radovanović. Sigurno nisu mala deca.
potpuno se slazem sa tobom.

Nisam bio u Srbiji tako da nisam gledao F8 ali kakvo god da je bilo sudjenje onakvo ponasanje Vujosevica ali i Radica je bruka ziva. Normlano je da se ne slazu ljudi po raznim pitanjima ali ne sme da se dozvoli da licni animozitet koji vlada izmedju dvojice ljudi postane centralna tema posle F8 jedne lige koja pretenduje da bude ozbiljna. Moze cak i da se raspravlja o sudjenju ali sve to treba da bude na nivou znatno vecem od ovog.

Inace ne razumem Fluida i ostale koji prozivaju navijace Zvezde zbog toga sto su rekli da ce Zvezda da osvaja ove godine. Ako ja znam da brojim do jedan onda je Zvezda ove godine vec uzela jedan trofej a Partizan ni jedan. Toliko o tome.

Back