Па сам себи ускачеш уста.Они извозе у неразвијене земље уз помоћ глобалног банарског система.
Тај сектор услуга су бесмислени послови које обезбеђује систем тих доминантних држава.
Не постоји никакав значајан неиндустријски сектор који може да запосли све те људе, то ти сам себе убеђујеш, индустрија роба и услуга тежи аутаматизацији и услуге се једнако аутоматизују, све се аутоматизује, већина људи остаје вишак.
Ti si mi nešto poznat po stilu, čini mi se da znam koji si...
Uglavnom, pošto znamo da bogate kapitalističke zemlje žive od eksploatacije siromašnih, i da su zato u siromašnim zemljama svi sirotinja...kome onda izvoze te bogate zemlje, tj. ko kupuje te njihove izvoze, u tim siromašnim zemljama, pa su te bogate zemlje tako bogate?
Toliko o skakanju u usta.
Drugo, postoji. Postoji transport, postoji trgovina, postoji građevinarstvo, postoje razne socijalne, zdravstvene, zabavne, turističke i druge vrste proizvoda koje se kupuju i koje imaju svoje popularne nazive kao "industrije" (npr. "turistička industrija", "industrija zabave", "bankarska industrija") mada to u bukvalnom smislu nisu, niti se u statističkoj klasifikaciji tretiraju kao "industrija", postoje proizvodni zanati koji takođe nisu industrija, ali imaju proizvod.
Dalje, novi oblici proizvoda (i usluga) nastaju stalno, i generišu nove poslove, baš kao što neki poslovi nestaju, ili se broj ljudi koji su potrebni za njihovo obavljanje drastično smanjio.
Nekada ti je za proizvodnju 100.000 automobila godišnje trebalo 10.000 radnika, a danas ti treba hiljadu.
Ali zato nekad nisi imao ni jednog It-jevca, a sada samo Nemačka zaposli 100.000 IT-jevaca godišnje.
Informiši se malo, proširi svoje vidike. Nemoj živeti u prošlosti, budućnost je pred nama...
Prilagođavanje je suština opstanka. Moraš evoluirati.