Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Je, oni su sehi :
Shto se za Flautiste ne mozze rechi. Ne znam ni ja zashto.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je, oni su sehi :![]()
ups
hebi ga mnogo su nestalni..sto je i prirodno jer im dosta toga na dohvat ruke...imam par prijatelja ok su ljudi...ali nikad ne bih volela da budem u vezi sa nekim ko je muzicar..cisto moja zapazanja![]()
E, primetila sam da Baja ima 90 % veche shanse da ga neka cica iskoristi ako je konobar ili muzichar, e sad, da li je to zbog toga shto su bolje osvetljeni ili zato shto neshto rade?
Ili zato shto na licu mesta demonstriraju umeche rukama?
Mozzda je zato shto su veche shanse da ih zateknu ponovo kada izadju sledechi put?
Zashto momci na bezinskim pumpama loshije prolaze po tom pitanju? Zbog baratanja crevom ili zbog ruzznih uniformi?
Shta mislite?
Bash dobra tema.![]()
Hi, hi...kad se pomenu konobari uvek se setim leta 98, naš četiri....buduće brucoškinje.....u nekom kafiću....Sanja se zabuljila u jednog konobara i šapuće Maci "Viiiiiidi ga!!! Baš je cakan!", a Marija nonšalantno pali cigaru, merka tipa od glave do pete i hladno odbrusi "Pobogu Sanja, stišaj se malo. Ti znaš da se mi ne palimo na pomoćno osoblje."![]()
cula sam da su taksisti i izbacivachi ekstra![]()
...otjesh da podjemo...?Ne čini čoveka zanimanje već obrnuto. Svako zarađuje "hleb nas nasušni" kako ume i može. I nije bitno da li je limar, astro fizičar ili ratar...voliš ga, voli te...dobar je prema tebi...šta hoćeš više.....
...otjesh da podjemo...?![]()
...ako treba pomeritju tjoshak...Ja mogu samo do onog ćoška. Ne da mi mama....![]()
Je, oni su sehi :![]()