Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ja ovo ne bih umela ni da izgovorim, da napisem nikada, a cirilicom dibiduz nikada
А ја аристотеловски.![]()

Nema komprataiv od nikada? Ovde bi bas bio prava stvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovo ne bih umela ni da izgovorim, da napisem nikada, a cirilicom dibiduz nikada
U pravu si ya Vidojkovića,posebno kad "intervjuiše" Pančića,Kesića I sl.,a voleo bih da I Kustu , Caneta ,Ramba...intervjuiše,Zar ne bejahu njih dvojica istomisleći, materijalistički, philosophia naturalis tipovi?![]()
Genjalno!!! Pluskvamperfekt koji odavno pade u zaboravZar ne bejahu njih dvojica istomisleći, materijalistički, philosophia naturalis tipovi?![]()
Genjalno!!! Pluskvamperfekt koji odavno pade u zaborav
Nego, zasto to davnoproslo vreme, zar nisu jos uvek nekakvi istomisljenici?
Ovo drugo boldovano nema veze sa srpskim, mislim da tako nesto u srpskom jeziku i ne postoji,
ali zvuci naravno vazno kada nekome prekonosiras za neke filozofe.
Ja "prekonosirao" Nautilusa?!
Nisi mogla grdnije da pogrešiš. Sa moje strane, za Nautilusa samo poštovanje
I dalje mislim da niko ne bi trebao biti vrijeđan.
Opet, ako je pisca o kome se diskutuje dozvoljeno vrijeđati, ne znam zašto bi oni koji ga vrijeđaju bili zaštićeni. Piščev stil, uvrede ili bilo šta drugo mogli su, naravno, biti predmet diskusije.
Ne znam gdje si pročitala da odobravam stavove koje iznosi u novinskim tekstovima.
Samo sam se pokušao zauzeti za malo manje ostrašćenosti i isključivosti u diskusiji, za malo više tolerancije, ali, pošto sam završio sa etiketom demokratičnog titoiste, vjerovatno prvog u istoriji, najbolje je da se povučem odavde.