Basarina kolumna

Zar ne bejahu njih dvojica istomisleći, materijalistički, philosophia naturalis tipovi?;)
Genjalno!!! Pluskvamperfekt koji odavno pade u zaborav:D
Nego, zasto to davnoproslo vreme, zar nisu jos uvek nekakvi istomisljenici?
Ovo drugo boldovano nema veze sa srpskim, mislim da tako nesto u srpskom jeziku i ne postoji,
ali zvuci naravno vazno kada nekome prekonosiras za neke filozofe.

Genjalno!!! Pluskvamperfekt koji odavno pade u zaborav:D
Nego, zasto to davnoproslo vreme, zar nisu jos uvek nekakvi istomisljenici?
Ovo drugo boldovano nema veze sa srpskim, mislim da tako nesto u srpskom jeziku i ne postoji,
ali zvuci naravno vazno kada nekome prekonosiras za neke filozofe.

Ja "prekonosirao" Nautilusa?!:eek:
Nisi mogla grdnije da pogrešiš. Sa moje strane, za Nautilusa samo poštovanje

I dalje mislim da niko ne bi trebao biti vrijeđan.
Opet, ako je pisca o kome se diskutuje dozvoljeno vrijeđati, ne znam zašto bi oni koji ga vrijeđaju bili zaštićeni. Piščev stil, uvrede ili bilo šta drugo mogli su, naravno, biti predmet diskusije.
Ne znam gdje si pročitala da odobravam stavove koje iznosi u novinskim tekstovima.
Samo sam se pokušao zauzeti za malo manje ostrašćenosti i isključivosti u diskusiji, za malo više tolerancije, ali, pošto sam završio sa etiketom demokratičnog titoiste, vjerovatno prvog u istoriji, najbolje je da se povučem odavde.

Често устајеш у његову одбрану, логично ми је да закључим да негде делите исто мишљење. Такође, његов аутошовинизам крстиш радикалним-ревизионизмом, па претпостављам да такве идеје сматраш конструктивним. Можда грешим - човек се данас лако погуби у новоговору - па отуда неразумевање.

Их, да се повучеш, сад...? Не би више било занимљиво. :)
Тема јесте утихнула, али зачас се то распали. :)

Juče je o Filipu Davidu I Nikoliću na dodeli najboljem od najčitanijih...
Ja se recimo ne mogu složiti s Fićom-takva reakcija nije kraljevska,a njegovo pisanje je takvo.
Mi čivuti ipak treba da se setimo I mudrosti Đezuza Krajsta I da lošim ljudima ,naročito ako ima izgleda da će na put
pokajanja I promene na bolje,treba činiti dobre stvari!
Trebao zvati u pomoć okretnije da se izjasne o prisustvu Nikolića dodeli nagrade! Recimo da je zamolio kolegu
Marka Vidojkovića ili Caneta Partibrejkersa ili Kesića ili Pančića...:mrgreen:

Jao !Ili Covija s Krste koji bi Tomu opet pitao da li ima nameru da zarati s nekim od komšija!:hahaha:

Današnja,danas...
http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/izborna_hronika.881.html?news_id=317149
I nije mu najbolja konstatacija da izdržavamo te dupeuvlakače,već da ćemo biti u
prilici da u aprilu biramo nekog od tih iz bankrotiranih stranaka!:mrgreen:

Na "danu za glasanje" Covi I ekipa ispraćaju brodove I dunavske alase...
Ybg,koji pošteni pecaroš nedeljom u aprilu,čak I ako pada kiša,ne človi na reki?!
Kladim se da će I Sveta svojim čamcem tog dana isploviti kod Ušća...;)

Back