- Poruka
- 3.423
Danas me baš izasocirao na ostarelog Andrića...Neka mudrolija s godinama koja stiže...
http://www.danas.rs/code/navigate.asp?Id=881
http://www.danas.rs/code/navigate.asp?Id=881
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Басара и мудрост... хехе
Ne ulazim u njegovu književnu paskvilu, ali ono što sam čitao od kolumni je isprazno, prizemno, autošovinističko i srbofobno do granica kliničkog ludila.
O, gde si Kvele, brate Srbine...Velebite, znaš li ti značenje riječi paškvila?
O, gde si Kvele, brate Srbine...
Da, to je Basarin roman ,,Početak bune protiv dahija", koji sam počeo čitati, ali sam prestao zbog mučnine koju sam osetio, no taj roman nije sada tema, nego kolumne.
Pošto očigledno ne znaš, malo ću te poučiti.
Paškvila je nepotpisani nipodaštavajući, uvredljiv ili klevetnički tekst o nekome. Znači, knjiga čiji je pisac poznat i potpisan, nikako se ne može nazvati paškvilom. Na stranu što paškvila pripada prije dnevnopolitičkom i novinskom miljeu, nego književnom.
evo citam jos neke stvari , uglavnom *sta bi bilo kad bi bilo* bez jasnog poentiranja i zakljucka
Ali, ne shvataj me ozbiljno i ne pokreći raspravu, jer jednostavno je jače od mene, da reagujem kada vidim reč Basara.
Ali, neću više, ispunio sam svoj hir.![]()
Nisam imao naročitu namjeru da branim Basaru od tebe (pogotovo zato što ne volim kad pisci počnu da pišu za novine), već da malo obrazujem tebe i možda još nekoga ko ovo čita.
Hvala Dositeje naš.![]()
Nema na čemu!
Mada mislim da vokativ glasi Dositeju.
Evo mene obrazuj...Ja obožavam da me obrazuju jer sam bez toga ,neki kažu I prečesto...Nisam imao naročitu namjeru da branim Basaru od tebe (pogotovo zato što ne volim kad pisci počnu da pišu za novine), već da malo obrazujem tebe i možda još nekoga ko ovo čita.
Nema na čemu!
Mada mislim da vokativ glasi Dositeju.
Evo mene obrazuj...Ja obožavam da me obrazuju jer sam bez toga ,neki kažu I prečesto...![]()
U, areni, sa dva ovako iskusna vuka,ne preostaje mi ništa drugo nego da podvijem rep i napustim ring. Još, ako im se priključi prekaljena vučica, skupljaće me lopatom
![]()