bas mrzim..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
ne mrzim nikog..

al' sto mrzim kad odnesem prijatelju da mi ocisti lap top od prasine, a on sve to lepo uradi i kad zatvori poklopac, vrati deset, al' ne stavi jedan srafic jer ga je ZAGUBIO!!!:evil:
i dok sam jshvatila zasto se meni lap top gasi iz cista mira, proslo je mesec dana!
isto mi se desava i sa majstorima za automobil i dr majstorima..
pa je l' toliko tesko da se srafovi pri skidanju grupisu u manje posudice ili kesice ili bre obicnu novinsku hartiju, pa da svi budu vraceni i ni jedan manjak ili visak?
ili meni mora lap top da landara i zbog ebenog srafa da mislim da mi je riknuo softver?

sta vi bas mrzite?

ja sam oguglao na takve postupke nemarnih ljudi i klonim se takvih..najvise me nerviraju oni sto imaju neke svoje tripove oko kojih vode racuna a vamo su im drugi izduvni ventil

ne mrzim nikog..

al' sto mrzim kad odnesem prijatelju da mi ocisti lap top od prasine, a on sve to lepo uradi i kad zatvori poklopac, vrati deset, al' ne stavi jedan srafic jer ga je ZAGUBIO!!!:evil:
i dok sam jshvatila zasto se meni lap top gasi iz cista mira, proslo je mesec dana!
pa je l' toliko tesko da se srafovi pri skidanju grupisu u manje posudice ili kesice ili bre obicnu novinsku hartiju, pa da svi budu vraceni i ni jedan manjak ili visak?
ili meni mora lap top da landara i zbog ebenog srafa da mislim da mi je riknuo softver?

sta vi bas mrzite?

...pa dive...nece ti riknuti software zato sto ti fali srafcic...
Nego, si ti platila tom kolegi za to ciscenje :think:?!

A sto se auta tice...sve je dobro dok ne zaborave sarafe na tockovima :lol: ...

ja sam oguglao na takve postupke nemarnih ljudi i klonim se takvih..najvise me nerviraju oni sto imaju neke svoje tripove oko kojih vode racuna a vamo su im drugi izduvni ventil

dobro, to te nervira..svi se mi otresemo o nekog kad nam stane na put..
ja lepo napomenem kad mi je faza..lepo najavim pms, pa ko voli adrenalin nadje se na putu..posle bude ko ziv ko mrtav..al samo tih par dana...
to je nervoza..

al' sta mrzis?
bas?

...pa dive...nece ti riknuti software zato sto ti fali srafcic...
Nego, si ti platila tom kolegi za to ciscenje :think:?!

A sto se auta tice...sve je dobro dok ne zaborave sarafe na tockovima :lol: ...

pa ako se racuna chease cake sto sam mu napravila i flasa vina, platila sam..al nisam..to sam se samo revansiraal za uslugu..sredio mi je on i softver, nesto je bagovalo..
otkud znam da nece, nisam ja it maher..
samo mi je bilo alarmantno sto mi stoji u krilu i kad se malo mrdnem odmah se ugasi..
i to, i od tada mi je riknula baterija, pa ako se samo na sekundu izvuce kalal iz strje, sto znaju da mi urade zivotinje, on se opet ugasi..
a baterija mi bila dobra..
jel moze da se nadje nova baterija za hp?

dobro, to te nervira..svi se mi otresemo o nekog kad nam stane na put..
ja lepo napomenem kad mi je faza..lepo najavim pms, pa ko voli adrenalin nadje se na putu..posle bude ko ziv ko mrtav..al samo tih par dana...
to je nervoza..

al' sta mrzis?
bas?
ma sta mrzim kazem izbegavam ljude sve vise da ne bi iz mene ta mrznja izlazila jer me prazni na neki nacin..nepravdu..laz..nehigijenu..podmukle ljude..koristoljublje..i 1000 drugih svakodnevnih sitnica i postupaka koji drugi sebicno naprave

Ja sam toliko pedan i sitničar (diupla devica u horoskopu)
da mi se taj nebi dobro proveo.

Pre par meseci poneo sin laptop na servis.
Riknuo hard pod garancijom.
Posle mesec dana ništa, kaže brzo će.

Ja oblesavio. Samo sam mu rekao da je za mesec dana mogao
peške da ode do BG i da se vrati, i ako ne bude gotov za 5 dana,
sa garancijom od godinu dana na hard, tužiću ga i uzeti najskupljeg
advokata, normalno na sudu sa zahtevom za nadoknadu
sudskih i advokatskih troškova
(bitno veći od cene novog računara).....

Za 5 dana završio.

Poslednja izmena:
pa ako se racuna chease cake sto sam mu napravila i flasa vina, platila sam..al nisam..to sam se samo revansiraal za uslugu..sredio mi je on i softver, nesto je bagovalo..
samo mi je bilo alarmantno sto mi stoji u krilu i kad se malo mrdnem odmah se ugasi..
i to, i od tada mi je riknula baterija, pa ako se samo na sekundu izvuce kalal iz strje, sto znaju da mi urade zivotinje, on se opet ugasi..

...koji model?

...e...ako ti je cackao nesto oko OS-a...onda je moguce da je to sto ti se desava bluescreen tj. pad sistema usljed odredjenog problemcica pri radu OS-a...

Sta ti je radio na racunaru?
Dobijas li kakvo obajvestenje nakon novog starta?

Sta ti je instalirao?

Kupi drugu.
za HP nije problem.
Ali kupuj od ovlaščenih dilera

A znaš li zašto ti je crkla?
Svi akumulatoski elementi (baterije, UPS...)
moraju da se prazne

Ako ih redovno periodično ne prazniš
(ostaviš da radi samo na to, bez struje)
već je stalno na struji ona napravi neku vrstu granice
i posle je praktićno ne puni.

Dakle najmanje jednom nedeljno
potpuno pražnjenje
tj. da radi na bateriju dok se ne ugasi.

Poslednja izmena:
...koji model?

...e...ako ti je cackao nesto oko OS-a...onda je moguce da je to sto ti se desava bluescreen tj. pad sistema usljed odredjenog problemcica pri radu OS-a...

Sta ti je radio na racunaru?
Dobijas li kakvo obajvestenje nakon novog starta?

Sta ti je instalirao?

pa otkud znam..da znam to sto me pitas, ne bih ga dala njamu nego bi ga sam popravila :lol:
grejao se previse..jednom je vec bio na ciscenju kod jednog lika koji se bavi servisiranjem lap topova pa mi je napravio haos..zakacio monitor..ja mu vratim i kazem da mi zameni jer nije bio ostecen, on mi stavi neki polovni kome fale neki pikseli..
tad sam poludela..
i taj prvi mi ciscenje racunara jer je isto grejao kao lud, pa mi je ostavljao vruce tragove na butinama, naplatio prijateljskih 20eu..
ovaj drugi je sve uradio kako treba, al nije vratio sve srafove..i tacno kad pritisnem na to mesto lap top sa donje strane on se samo iskljuci..verujem da tu negde gubi kontakt..i kad ga ukljucim, opet moram sve sifre svaki put da ubacujem..i na hotmailu i na face i na krst..
to za krstu mi najteze pada..ebo mailove sa poslovnom dokumentacijom i kontaktima :malav:

Kupi drugu.
za HP nije problem.
Ali kupuj od ovlaščenih dilera

A znaš li zašto ti je crkla?
Svi akumulatoski elementi (baterije, UPS...)
moraju da se prazne

Ako ih redovno periodično ne prazniš
(ostaviš da radi samo na to, bez struje)
več je stalno na struji ona napravi neku vrstu granice
i posle je praktićno ne puni.

Dakle najmanje jednom nedeljno
potpuno pražnjenje
tj da radi na betrije dok se ne ugasi.

to je! ja moj nikad ne skidam sa struje :roll:

ja ne mrzim nikog :andjeo:... mrzim kad zaboravim da platim odrzavanje zgrade, a onda cika zoki dodje po pare, pa krene da peva opet istu pesmu, kako je tetkica dolazila juce, kako se ljutila sto nisu svi platili, kako je pretila da vise nece da cisti, kako je opet dala ultimatum, pare do 10og ili cao... :roll: i svaki put zaokruzim 10 na kalendaru i svaki put zaboravim opet :dash:

ne mrzim nikog..

sta vi bas mrzite?

Aj' nemoj da si picajzla. Grebeš za jedan šraf.
Baš mrzim kada žena ima mens...

Back