Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zdravo.Pozz svima.Imam 16 god.i mislim da imam BARTOLINIJEVU CISTU vec 3-4 godine.Bila bih vam zahvalna za bilo koju vrstu pomoci.Sve osim ginekologa dolazi u obzir.
Pa stvarno, idi kod ginekologa. Imam je i ja, ali su mi rekli da je nece dirati dok ne dostigne velicinu jajeta (sad je poput badema). Ali nije strasno otici na pregled.
Zdravo.Pozz svima.Imam 16 god.i mislim da imam BARTOLINIJEVU CISTU vec 3-4 godine.Bila bih vam zahvalna za bilo koju vrstu pomoci.Sve osim ginekologa dolazi u obzir.
a gde ćeš? kod neke babe? idi kod ginekologa i ne strahuj. ginekolozi nisu strašila, štaviše neophodni su svakoj ženi. ako ti je neprijatnost barijera, samo razmisli koliko gubiš time što ne 'pretrpiš' tih nekoliko minuta neprijatnosti. izmedju neprijatnosti i bolova, ja bih pre izabrala neprijatnost - brže prolazi.
Pa stvarno, idi kod ginekologa. Imam je i ja, ali su mi rekli da je nece dirati dok ne dostigne velicinu jajeta (sad je poput badema). Ali nije strasno otici na pregled.