banegad Domaćin Poruka 4.564 17.05.2006. u 23:43 - barselonarsenal #26 nije kraj ovi jos igraju evo bas sad leman dobio crveni karton
frozen1982. Iskusan Banovan Poruka 6.315 18.05.2006. u 00:01 - barselonarsenal #27 Ma kakav Ronaldinjo..... Stojanovic,Shabanadzovic,Marovic,Jugovic,Belodedic,Najdovski,Prosinecki,Mihajlovic,Pancev,Savicevic,Binic.....to je bio tim.
Ma kakav Ronaldinjo..... Stojanovic,Shabanadzovic,Marovic,Jugovic,Belodedic,Najdovski,Prosinecki,Mihajlovic,Pancev,Savicevic,Binic.....to je bio tim.
Alex.L Domaćin Poruka 3.576 18.05.2006. u 00:44 - barselonarsenal #28 Alex.L: Žilberto je po meni jedan od ako ne najboljih onda sigurno najkorisnijih igrača Evrope. Ima da čuva Ronaldinja celu utakmicu, i to vrlo uspešno. NAPRED ARSENAL!!!!! Kliknite za proširenje... Eto jesam li rekao. I nisam uočio neki divljački faul Žilberta. Jadan Ronaldinjo, sam se izgubio i unervozio, niko ga do danas nije tako čuvao. Al' je tu šugavi Larson sve mu po spisku *****
Alex.L: Žilberto je po meni jedan od ako ne najboljih onda sigurno najkorisnijih igrača Evrope. Ima da čuva Ronaldinja celu utakmicu, i to vrlo uspešno. NAPRED ARSENAL!!!!! Kliknite za proširenje... Eto jesam li rekao. I nisam uočio neki divljački faul Žilberta. Jadan Ronaldinjo, sam se izgubio i unervozio, niko ga do danas nije tako čuvao. Al' je tu šugavi Larson sve mu po spisku *****
S SadPaNikadVise Zainteresovan član Poruka 239 18.05.2006. u 01:05 - barselonarsenal #29 Ko оно рече: без старца нема ударца?
intra Poznat Poruka 7.140 18.05.2006. u 14:29 - barselonarsenal #30 Tzar: Taman sam hteo da napishem da ovi iz Barselone igraju ko babe. Kad oni dadoshe gol. Bice valjda penali. :-D Kliknite za proširenje... Pa i igrali su ko capini.
Tzar: Taman sam hteo da napishem da ovi iz Barselone igraju ko babe. Kad oni dadoshe gol. Bice valjda penali. :-D Kliknite za proširenje... Pa i igrali su ko capini.
Kaa Iskusan Poruka 5.946 18.05.2006. u 16:31 - barselonarsenal #31 Zbunjujuca tekma,ni jedni ni drugi nisu licili na sebe...al` ja uzeh svojih 500 kinti...